Jim_Platz 0 Parašė Spalis 3, 2017 Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Yuki_Kenji Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2017.10.03 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Tai yra pirmasis mano serveris. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pasakė keli klasiokai, buvau matęs ir SG forume, taip pat mačiau video YT. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Esu naujas žaidėjas SAMP eroje, šis yra pirmasis. O šitą renkuosi dėl įdomių sistemų, dėl projekto komandos, kuri turbūt labai maloni, ir dėl pačių žaidėjų skaičiaus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Esu įvykdęs visas apmokymų misijas. Misijos tikrai lengvos, viską perskaitai ir atlieki. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Šiame projekte dar neteko dirbti jokio darbo. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Būčiau pats neradęs, bet man padėjo Taksistas ir mane ten nuvežė. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kai tik nusipirkau /GPS iškarto išėjęs iš pastato panaudojau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas nebuvau nušautas, nei sumuštas. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Radau nuomuojamas mašinas, o dviračių kol kas nemačiau. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nenaudojau dar tokios komandos, nes nežinojau, kad tokia yra. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, greitai atvyko pas mane. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos kiekis aiškus ir pakankamas. Neteko susidurti su jokiu neaiškumu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Neturiu idėjų, ką reiktų keisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Spalis 3, 2017 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose