Andrius_Goo 285 Parašė Spalis 8, 2017 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Andrius_Goo 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultan 2x. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): - 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: - 5. Papildoma informacija: - 700k (derinama) 450k (Derinama) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hikaro_Masati 412 Parašė Spalis 9, 2017 Žaidime man parašiai kad už violetini nori 600k. Už 500k paiimčiau,jei tave domina parašyk man žaidime,kaip sutiksi mane arba forume. Sėkmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Goo 285 Parašė Spalis 10, 2017 14 valandas prieš , Just_Remix rašė: Žaidime man parašiai kad už violetini nori 600k. Už 500k paiimčiau,jei tave domina parašyk man žaidime,kaip sutiksi mane arba forume. Sėkmes. 3 karto nekartusoiu aiskiai sakiau uz 500k neparduosiu. sekmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Redwood 451 Parašė Spalis 19, 2017 Tema rakinama; Tema tapo neaktyvi (nuo paskutinio pranešimo praėjo 6-7 ar daugiau dienų) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose