Edga Kesa 1 Parašė Spalis 9, 2017 Labas rytas, GreenSide.lt serverio žaidėjai! Norėjau prisijungti į serverį, bet pradėjo mėtyti man matytą "Klaidą", kurios negaliu sutvarkyti, po kažkiek laiko nesinaudojimo kompiuteriu, susitvarkys, bet galbūt įmanoma pilnai ją sutvarkyti - https://imgur.com/X3aWNeq Dėkoju, iškarto už mėginimus padėti man! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvojke'Infernus 2 Parašė Spalis 9, 2017 Krc,tai reiskia kad tu neprijunges ausiniu.Man tas pats buna kai esu isjunges savo ausines ta prsm iskises laidus is pc.Tai jeigu turi ausines laidukus tuos per nauja pabandyk ikist.O jei laptopas td bbz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus Pollen 2 Parašė Spalis 9, 2017 Sveikas, Patariu visu pirma perašyti žaidimą, ir tada žiūrėti ar pasileidžia jeigu ne, tai manau kaip sake Dvojke, gali būti, jog problema yra ir kompiuteryje. Vistiek pirmiausia perašyčiau žaidimą, turėtų veikti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga Kesa 1 Parašė Spalis 9, 2017 @Dvojke'Infernus ačiū tau už padėjimą, nes buvau ištraukęs ausines, jas įkišus pilnai veikia "GTA" žaidimas, dar kartą dėkoju! Globalūs moderatoriai, galite rakinti temą @Jeremy_Redwood @Arnas_Haiva @Rokas_Angliz. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose