Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 24, 2015 Taigi, Sveiki.Siūlau jums gan naują bei įdomią įdėją, kuri tiktu šiam serveriui, bei dar tokio bajerio nesu matęs kituose projektuose.Tai siūlau, padaryti mašinos priekabėle, į kurią galima būtų kažką tai įdėti, ir vežtis.Pvž: Kurjerių nėra, ir reikia tau skubiai kažkokio tai daikto, tu nuvažiuoji į tam tikrą vietą, ir gali ji nusipirkti, bei aišku trygbui, ar gal mažiau, daugiau brangiau.Ir jis galėtų vežtis į namus.Aišku šia sistema būtų galima naudotis tada kaip nėra Nei vieno kurjerio, arba jis afk, ir tada būtų galima pačiam persivežti, už atitinkamą kainą. Manau išdėščiau gan rišliai, jei reikią ką nors pakartoti, į až parašykit per naują paaiškinsiu. Ethen'Rodriquez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 24, 2015 Jo čia žiaurinė ideja pvz kai nama nori nusipirkti tai baldus nusiperki ir veži su priekabele, čia gerulė ideja mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 24, 2015 Idėja man pati patinka, bet nėra galimybių padaryti serveryje, nes nėra tokio dalyko kaip priekabos tarp SA:MP man atrodos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 24, 2015 Nemanau jog tai įmanomą padaryti, ir aš bent nemates GTA jokios nedidelės priekabėlės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 24, 2015 Nemanau jog tai įmanomą padaryti, ir aš bent nemates GTA jokios nedidelės priekabėlės. Na gal ir yra tiesos pas tave, bet viską galimą padaryti.Sunkiai, bet įmanoma.Nesakau kad būtinai padaryti.Tiesiog dalinuos tuo, kas būtų daug įdomiau ir pan. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose