Hatice_Leo 20 Parašė Balandis 26, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hatice_Leo • Kokios pagalbos jums reikia ?: Žodžiu, pasidariau kad eitų gta5, bet neveikia sampas. Į jį jungiuosi bet nieko neišmeta, lyg net nebūčiau jungusi jo išviso.. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : up. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kobe_Fernandez 12 Parašė Balandis 26, 2015 #Reikalavimai Mums reike nuotraukų ar video kokio nors nes be jų mes tikrai nieko tau negalėsime padėti nes mum reiek kaip sakoma vaizdinio įrašo arba pačio vaizdo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Balandis 26, 2015 Kaip aš tau nufotkonsiu? Tiesiog jungi samp ir nieko nevyksta.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 26, 2015 Aš manau kad, tavo hardui pzd* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 26, 2015 Gal kaip rašeis GTAV su antivirusinę kažką darei , gal blokavai ten tuos failus .Mėgink persirašyt GTA atsisiūsk iš ewar.lt .Jei ką trink lauk USER Files Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Balandis 26, 2015 USER FILES gali nepadėti esu bandės stenkis siūstis gta be nieko švaru. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose