Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dave_Destiny • Kokios pagalbos jums reikia ?:Man reik dėl C-HUD'o • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :Įsirašiau C-HUD'ą ir pusė jo nerodo, rodo tik baltą vietą, Va nuotrauka: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 27, 2015 Nu tai gali būti bugavotas hudas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 27, 2015 Nu tai gali būti bugavotas hudas. Sakai? Tai iš kur praut gerą C-Hud'ą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MisterJames 10 Parašė Balandis 27, 2015 Nu tai testuok po kiekvieno ir viskas. Kiek man buvę tų bugavotų,kad krč.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Balandis 27, 2015 Sveikas, o ar turi CLEO 4? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 27, 2015 Sveikas, o ar turi CLEO 4? Sw, jo turiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Balandis 27, 2015 Vienas iš dviejų, arba bugovas c-hud'as arba blogai įsirašei t.y neįkėlei kažkokio failiuko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 27, 2015 Fsio, susitvarkiau tas c-hud buvo bugovas, bet visitek dėkui už pagalbą visiems Mantas_Verone 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Balandis 27, 2015 Fsio, susitvarkiau tas c-hud buvo bugovas, bet visitek dėkui už pagalbą visiems Patariu įsirašyti GTA V c-hud'ą, gražus, kokybiškas, nebugovas, kaip tu čia susiradęs kažkokį Š buvai Jei reikia galiu numesti į skype. I ĄŽ parašyk jei reiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Balandis 27, 2015 Nes blogai įsirašei , ne ten failus sukėliai .Trink lauk viską ką kėliai , ir mėgaukit orginaliu HUD jei nemoki įsirašyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Balandis 27, 2015 Man irgi tas pats, noriu užsimodint taikinuka, tik užsimodinu prisijungiu į servery ir būną tas pats. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Balandis 27, 2015 Man irgi tas pats, noriu užsimodint taikinuka, tik užsimodinu prisijungiu į servery ir būną tas pats. Joo, man nuo taikinuko buvo čia viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Balandis 28, 2015 Viskas įrašyta gerai, bet dabar išsitrini, nueini į www.cleo.li, atsisiunti naujausią versiją ir įsirašai, ir tada chudą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose