Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiulymai serveriui]

Ernioks_Hockey

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ernioks_Hockey

✔ Koks tai pasiūlymas: Turiu keletą pasiulimų, apie juos parašysiu apačioje plačiau. :)

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  1. Pasiūlymas mechanikų darbui. :) Padaryti tai kad mechanikai galėtų mašinoms krautį akumuletorių, keisti ratus, kokius nors krovimo variklius, filtrus ir tt. (Manau supratote.)  Toliau padaryti mechanikams tai kad tik jie galėtų sutvarkyti mašinas, garažus visus uždaryti, uždėti grotas, kad niekas negalėtų tvarkyti kituosia miestuose, o tik mechanikėliai mūsų. :) Toliau padaryti kad tos detalės iš oro neatsirastų pas mechanikus. O padaryti kad DPD siuntinukai atvežtų iš kitų gamyklų šias detales. Tada mechanikai galėtų pasiimti detale būten tokia kokios jiems reikia ir pradėtį tvarkyti mašinas. :)
2. Pasiūlymas Furistams. :) Padaryti dar vieną detalių gamyklą, arba iš tos pačios galėtų vežti. Furistai turėtų irgi vežtis detales į mašinų gamyklas. Pvz: Nuvažiuoja furistas su fura ir priekaba į detalių gamyklą. Jam išmestų gui lentelę, pasirinkite kokios mašinos detales norite krautis. Pasirinkame Elegant. Tada jam ten pakrauna per kokias 2min. Tada jis nuvežtų mašinos detales į gamyklą ir ten iškrautų. Atvažiaves tralistas jis nueitų į gamyklą pasiimtu autokarą nuvažiuotu ant pickupo, pasirinktu kokia mašiną nori gaminti, išmestų kokių mašinų detalių yra, ir pradėtų gaminti. Turėtų kėbulą nuvežti su autokarų į kita vietą šalymai ir tada pradetų gaminti. Nudažytų ir tada kaip nudažytų gamykloje mašiną, nuvežtų dar į kita vietą ten imontuotų varyklį, ir tt. (Manau supratot.) Tada atsirastu mašina, tralistas į tą mašiną atsisėstų ir užsivarytų ant darbinio tralo. Kaip jis užsivarytų jam atsirastų ta pati dėžė, ir gamentų automobilį toliau.  Dauguma žmonių galvos kad jai pagamins car ir galės jis kur norės važinėtį, dėja bet nė. Padaryti tai kad nuo pagaminimo mašinos kaip jau galės važiuoti per 2min turėtų užsivaryti ant tralo. Jai tai nepadarytų, tada tam tralistui nebeleistu 12H gaminti automobilių.  Ir mašina dings.  Būtų daugiau darbo visiems. 

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų daugiau veiklos serveryje, ir tikrai įdomiau žaisti. Kai žinotų žaidėjai kad viską čia reikia gaminti, ne kaip kituosia serveriose viskas iš oro atsiranda. Jūk realybėje tai iš oro nieko neatsiranda. :D  

✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):











kiek vieną dieną vis parašysiu po pasiūlymą kiek vienam darbui, ir gaujoms. :) Patiko mano idėjos? tuomet spausk patinka. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.