Misha_Morozov 412 Parašė Balandis 29, 2015 The Ride Taigi laba diena, pradėjau skraidyti su nauja programa CAMHUNT, ir čia parodysiu savo pirma darbą su juo gero žiūrėjimo! https://www.youtube.com/watch?v=HDS8M-8I2T8&feature=youtu.be Tyy_Pitt Jeremy_Warning. Gvidas_Ham 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Balandis 29, 2015 gailiuos, kad pardaviau tau šitą tačke.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kobe_Fernandez 12 Parašė Balandis 29, 2015 Tikrai gera mašina man šitas transportas labai patinka net pats turiu jį ir važinėju šiaip geras video sėkėms darant tokius Dave_Destiny 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Balandis 29, 2015 Norėčiau paklausti. Ką šiuo video norėjai parodyti? Čia tipo,kad axuena mašina ar tipo,kad su nauja programa kažką darai? Aivaras`Acme MisterJames 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Balandis 29, 2015 Norėčiau paklausti. Ką šiuo video norėjai parodyti? Čia tipo,kad axuena mašina ar tipo,kad su nauja programa kažką darai? Perskaitysi tai ir sužinosi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Balandis 30, 2015 Šaunus darbas, tikrai labai stipriai tobuleji. Spaudžiu like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deff_Paco 9 Parašė Balandis 30, 2015 Visai gal būt ir nieko toksai "Laisvo" stiliaus video. Bet dar dėl redagavimo manyčiau progresą turėtai pagerinti... Spaudžiu "Patinka" O Ps. Koks antrosios dainos pavadinimas, labai malonu būtų sužinoti - Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Gegužė 1, 2015 Patiko video ir ypač muzika paskutine Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Gegužė 1, 2015 Visai gal būt ir nieko toksai "Laisvo" stiliaus video. Bet dar dėl redagavimo manyčiau progresą turėtai pagerinti... Spaudžiu "Patinka" O Ps. Koks antrosios dainos pavadinimas, labai malonu būtų sužinoti - Ačiū. man tai jūs žiaurūs redagavimo man nereikėjo norėjau tiesiog pažiet kaip išeis nufilmuot viska daina - Daerro 5 Hours Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose