Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 2, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Martin'Garrix ✔ Koks tai pasiūlymas: Pertvarkyti kauliuką ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Dabar galima /kauliukai žaisti tik iš 2k bei kas 2 min. Mano pasiūlymas būtų padaryt suma iki 50k, bei žaisti kas 30s Būtų manau tikrai įdomiau, nes dabar esu vienintelis kuris siūlo žaisti kauliuka, o laimėjus 2k jokio profito. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų daugiau azarto, žmonės pradėtu rinktis prie banko ar kaškur kitur kad pažaisti kaulą ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Gegužė 2, 2015 Tikrai pakeiskite sumą įdidesne kiek norės tiek statys kas ir galės lošti dėl sumos tikrai gerai dėl laiko tai nežinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Gegužė 2, 2015 Aš už, tikrai gera idėja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Ką aš asmeniškai galiu pasakyti tai,kad visi ką turės prapi* ir daves iki to ,kad leavins. Senesnem serve puse leavino ,nes pralošė dahu*ą mėnesių kauptus litus. ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 4, 2015 Ką aš asmeniškai galiu pasakyti tai,kad visi ką turės prapi* ir daves iki to ,kad leavins. Senesnem serve puse leavino ,nes pralošė dahu*ą mėnesių kauptus litus Bus kaip bus, bet bent jau azarto atsiras. Praktiškai sar*'e man būdavo motyvacija dirbt, rinkt pinigus kad poto galėtum lošt moneta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gegužė 4, 2015 Na asmeniškai aš tikrai už, kadangi laukti 2minutes yra tikrai per daug. Dėl sumos iki 50k gal šiek tiek prieštaraučiau, tačiau tebunie. Geriau jau bus taip, nei dabar išloši 2k ir lauki 2minutes. Aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernioks_Hockey 35 Parašė Gegužė 4, 2015 Aš tikrai už, nes pvz: Kurie turi namus, salas,pagautų azartą pralaimėtų, ir vėl turėtu dirbti dėl to ką prarado.DYDELIS UŽ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Gegužė 4, 2015 Dėl laiko sutrumpiimo už, bet dėl sumos pakėlimo tai nebent max iki 10k pakelt, nes bus toks pat likimas kaip lv'e... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 4, 2015 Dėl laiko sutrumpiimo už, bet dėl sumos pakėlimo tai nebent max iki 10k pakelt, nes bus toks pat likimas kaip lv'e... Tu sužinok kas lv vyksta, o poto šnekėk pievas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose