Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 2, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :James_Stephan • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, jaigu Sabas tikrins pasakau, kad čia AimBot naudojimas.Nepyk James'ai, nuo 19:00 iki 20:00 man žodis draugas/pažystamas negalioja SA:MP'e • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : James`Stephen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 2, 2015 Čia aš vienas čytinimo neįžvelgiu ? Čia tipo kad cbugina ir pataiko ?Tai jei taip tai puse srw bannint kad cbugindami pataiko Paliksiu rokui P.S Jei būtų aim pataikytų visas kulkas , žiūrėk kiek nepataiko Martin_Garrix 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 2, 2015 Čia aš vienas čytinimo neįžvelgiu ? Čia tipo kad cbugina ir pataiko ? Tai jei taip tai puse srw bannint kad cbugindami pataiko Paliksiu rokui čia tipo kad atsisuko ir pataike į žmogu, rofl wow much aimbot such aimbot Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 • 1 video. Ižvelgiu klastą Tarp 0 r 1 s kulkos skriejo kažkaip pro šoną,o ne lipo jam Ar čia tipo pafilmuoji,kad gerai šaudau?? :DDD • 2 video. Nu patylim Čia tipo pafilmavai kaip aš miriau ar ką? Niponel sorry. • Čia pasiimsiu popkornų prie video pažiūrėt į nieką Net paspausiu patinka MisterJames Martin_Garrix 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Vasiili 37 Parašė Gegužė 2, 2015 Sorry uz komentavima, taciau AIM. 2 video apsisuko ir pataike greitai 2 is 2 kulkas, kas praktiskai neimanoma. 3 video tapati situacija, apsisuka ir sulesa labai taikliai 2 is 2... James`Stephen Matt_Narkata 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Sorry uz komentavima, taciau AIM. 2 video apsisuko ir pataike greitai 2 is 2 kulkas, kas praktiskai neimanoma. 3 video tapati situacija, apsisuka ir sulesa labai taikliai 2 is 2... 1. Žmogau aš čia tik galiu komentuoti tad apsisuk ir nyk iš čia. 2. Jai neįmanoma,tada kažkaip Žuką,Capelį, Nico ir t.t reiktų baninti? Nes jie dar geriau pataiko neigu aš. GI AIM xd Tuoj pl ir tau žalia paspausiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 2, 2015 Čia aš vienas čytinimo neįžvelgiu ? Čia tipo kad cbugina ir pataiko ? Tai jei taip tai puse srw bannint kad cbugindami pataiko Paliksiu rokui P.S Jei būtų aim pataikytų visas kulkas , žiūrėk kiek nepataiko Gerai, dėl tavęs bus sutarta su Roku dėl šito dalyko. Viską aš Jums įrodysiu. Sabai ne tau gaujos... Tavo gaujinis reikia čia ginti? Vis dėl to nevaikiškas pareigas eini. Cbugina? Tai pabandom ar tu cbugindamas man visas kulkas pataikysi. Kiek iš 6 kulkų prašauna 1? Žinai ką Sabai? Tuoj tu rašysi... Užblokavimo anketa patvirtinta. Tema rakinama. James`Stephen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Ką sutarta tu gryb*. Rokas dar Rokas. Gąsdina matai čia. Jeremi tu man atrodo nelošęs kitokio pobūdžio servuose nei šis. Ar tu vpš dgl rakose laikęs? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 2, 2015 :DDDDDmatosi čiūvelis grp prilošęs tau tik healint ir šarvus dalint kad jau 7 iš 7 pataikė tai čia aimas? lmfao, atsigauk ir nueik į dm servus ė beto, nepavyko suedint pirmo video 1-2s kai nepataiko? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 :DDDDD matosi čiūvelis grp prilošęs tau tik healint ir šarvus dalint kad jau 7 iš 7 pataikė tai čia aimas? lmfao, atsigauk ir nueik į dm servus ė beto, nepavyko suedint pirmo video 1-2s kai nepataiko? ' Nepyk gi šnd žmogui depresija galvoja ką čia paveikus tai porą čhiūveliu prabanins. ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 2, 2015 2 video suprąščiau būtų žiurėjas tiesiai ir atsisukęs ir pataikęs, o dabar galva pakreipta į šona, tad jis žiurėjo į šona/nugara ir paspaudęs m2 atsisuko.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Vaikui neįaiškinsi. Einam į DM servą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martin_Garrix 10 Parašė Gegužė 2, 2015 Vaikui neįaiškinsi. Einam į DM servą? palą ieškau c-hud'ą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Davai grč nuosprendžiuko laukiu ir šliaužiu į servą . kiek dar laukt jau vos ne 2h Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 2, 2015 Matau gausit daug forumo įspėjimų, čia ne diskusijų tema Gerai nereikia čia man aiškinti, aš žinau savo pareigas ir serverio teises... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Matau gausit daug forumo įspėjimų, čia ne diskusijų tema Gerai nereikia čia man aiškinti, aš žinau savo pareigas ir serverio teises... Tai jai žinai tai nekomentuok ir nesireišk čia. Eik prabanink kažka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 (redaguota) Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už - Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis); Redaguota Gegužė 2, 2015 Rytis_Bit MisterJames Марихуана Martin_Garrix 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 uojezūs dabar tik pamačiau,kad dar ir prirašei lag.cs Davai aš tau pasambinu per skp ir pažiūrėk tu mano failiukus ok? Kažkaip limpa man tos kulkos,bet jai lag.cs tai liptu kas 3.. Nu krč.. ;DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 2, 2015 Eik dar pasilaikinsi iš kitų acc savo postus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James`Stephen 30 Parašė Gegužė 2, 2015 Eik dar pasilaikinsi iš kitų acc savo postus. PAPLOSIU ;DD HP.CS KRČ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose