Dave_Destiny 350 Parašė Gegužė 2, 2015 Tai vąą sugalvojau dar kažką palošti ne tik sampą. Pasiūlykit kokių įdomių bei kabinančių žaidimų , kuriuos patys lošiat ir galėtumėt manę jais sudomint, jei nesunku įmeskite jo pavadinimą ir trailerį ar kažką panašaus tokio. Dėkoju iš anksto už pasiūlymus, kad ir jų nebus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Scrip 2 Parašė Gegužė 3, 2015 Sveikas, na nežinau kokio tipo žaidimai Tau patinka, (mašinų, šaudyklės, strateginiai), bet asmeniškai aš Tau siūlyčiau pažaisti CS:GO(Counter Strike: Global Offensive), PAYDAY, NBA 2k15, Farming Simulator (kabina fermeriu pabūti ;D), EuroTruck Simulator(su fūromis), League Of Legends. Čia toks nedidelis sąrašiukas, tačiau manau jai susidomėsi tikrai Tau labai patiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 3, 2015 CS;GO , RS07 , League of legends Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 3, 2015 CS;GO , RS07 , League of legends Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Gegužė 3, 2015 Sveikas, na nežinau kokio tipo žaidimai Tau patinka, (mašinų, šaudyklės, strateginiai), bet asmeniškai aš Tau siūlyčiau pažaisti CS:GO(Counter Strike: Global Offensive), PAYDAY, NBA 2k15, Farming Simulator (kabina fermeriu pabūti ;D), EuroTruck Simulator(su fūromis), League Of Legends. Čia toks nedidelis sąrašiukas, tačiau manau jai susidomėsi tikrai Tau labai patiks. CS:GO nelabai patinka nebent cs 1.6 :DD PAYDAY atsibodęs, NBA 2k15 - Nemėgstu krepšinio aš, o tie simuliatoriai atgrajinti tolka tak Lolą lošiu jau. Bet dėkui už pasiūlymus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dave_Destiny 350 Parašė Gegužė 3, 2015 CS;GO , RS07 , League of legends Kaip ir sakiau CS:GO nepatinka geriau cs 1.6 kad ir senas :DD RS07 kažkada lošiau, lolą lošiu kaip ir minėjau. Dėkui už pasiūlymus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose