Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas serveriui] Fūristų krovinių patikrinimas

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Tiesiog policininkai galėtu patikrinti ką vežą fūristas.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog fūristas pasikrauną kažkokį krovinį, o PD sustabdo ir galėtu patikrinti krovinį. Tarkim fūristui atsirastu kažkokia nauja komanda kurioje parašytu būtent policininkui informacija apie krovinį. Koks krovinys, kada pasikrovė, koks svoris. Pvz: Vardenis_Pavardenis 10tonų cukraus, 14:07. Tačiau pareigūnuitarkim krinta kažkoks ytarumas, kad jis veža kontranandą kartu. Tai turėtu pareigūnas su fūristu ir visa fūrą nuvažiuoti į tam tikrą parkingą, kurioje būtu sveriami kroviniai. Pasvėrus krovinį ir atitikus svoriui fūristas būtu paleidžiamas, jeigu svoris neatitinka, tuomet galėtu iškrauti kažkaip krovinį ir parašytu, kad čia dar būta kontrabandos. Tektu atimti visą krovinį ir galbūt duoti baudą fūristui, arba fūristų firmai. Aišku kiekvieno fūristo tikėkimės negaudys PD, o gaudys nusikaltėlius ir kitus.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tiesiog kaip realybėje būtu tikrinami fūristų kroviniai, aišku tai darbas skirtas ne PD, bet čia nėra tokio darbo kaip muitininkas.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 
 
Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/...2-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nemanau kad ims ir važiuos su fūristu į tą pasikrovimą kur pasvert ar kaip ten . Papraščiausiai bėgs vairuotojas . Dar jokiu atnaujinimu šiam darbui tikrai nereik , katiik buvo didelis update siam darbui , tai apsistokim ties juo .

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Update firmai buvo, tik toks, jog atsirado nauju pasikrovimu vietu. Su daugybe klaidu, kurias turetu istaisyt. Ir tai jum atrdodo jau osum? Aisku gerai, kad vis sis tas atnaujinta. Dabar visi tik ir kalba, kaip zjbys ir pan, taciau ateis ir kitu atnaujinimu, geresniu, kitoms firmoms. O siuo metu furistai populiarus bus kokia savaite, del atnaujinimo.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.