Tiesiog Vakaris 12 Parašė Lapkritis 22, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Drift_Vakaris • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Jake_Armani • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://imgur.com/a/l29kN Jett_Jenkins Daškinis_Juda AntonCartel♛ 2 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Gallardo 108 Parašė Lapkritis 22, 2017 Įmesk irodimus kaip car buvo užrakinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog Vakaris 12 Parašė Lapkritis 22, 2017 1 minute prieš, Denas_Bmw rašė: Įmesk irodimus kaip car buvo užrakinta. as esu gaujinis ane?Ir mane iskart sove i padangas ir iskart miriau dar ir tas greit nuvaziavo ir nespejau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daškinis_Juda 36 Parašė Lapkritis 22, 2017 4 minutes prieš, Tiesiog Vakaris rašė: as esu gaujinis ane?Ir mane iskart sove i padangas ir iskart miriau dar ir tas greit nuvaziavo ir nespejau Buvai gaujinis, mes tave dviese sušaudėm su ak, tu mirei ir buvo atrakintas mocas, Armanis įsėdo į tavo mocą, nes jis buvo atrakintas ir jį aš sušaudžiau x] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog Vakaris 12 Parašė Lapkritis 22, 2017 5 minutes prieš, Tankistaaaas rašė: Buvai gaujinis, mes tave dviese sušaudėm su ak, tu mirei ir buvo atrakintas mocas, Armanis įsėdo į tavo mocą, nes jis buvo atrakintas ir jį aš sušaudžiau x] Sakai Su tuo Jake_Armani su ak saudei paziurek foto rodo kad jis dgl saude tai ka tu cia meluoji? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daškinis_Juda 36 Parašė Lapkritis 22, 2017 Dabar, Tiesiog Vakaris rašė: Sakai Su tuo Jake_Armani su ak saudei paziurek foto rodo kad jis dgl saude tai ka tu cia meluoji? "sušaudėm" nes buvom ant stogo, o tu buvai ant žemės, mes nusileidom ant žemės ir sušaudėm su deaglu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daškinis_Juda 36 Parašė Lapkritis 22, 2017 Vistiek neužbanins, gali nevargt su tokiais įrodymais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jake_Armani 2 Parašė Lapkritis 22, 2017 15 minutes prieš, Tiesiog Vakaris rašė: Sakai Su tuo Jake_Armani su ak saudei paziurek foto rodo kad jis dgl saude tai ka tu cia meluoji? Ir ką gi pakeičia su dgl ar su ak tas pats š , bereikšmė anketa žinosi kad reikia užsirakinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Lapkritis 22, 2017 Žaidėjas užblokuotas nebus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose