Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 24, 2015 man tai asmeniskai: manuel neuer ir neymar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Falcao Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 man tai asmeniskai: manuel neuer ir neymar. AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas po keliu sekundžiu. Falcao AČIŪ kad galsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas po keliu sekundžiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 24, 2015 Mėgstamiausi - Ivan Rakitič, Mario Mandžukič ir Zlatan Ibrahimovič. Iš pateiktųjų sąraše balsą atiduodu už Messį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kestas_Kaspersky 0 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) James Rodríguez Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 24, 2015 Visu 100 procentų pasisakau už Cristiano Ronaldo, man taip pat patinka Kroos ir Reus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Mėgstamiausi - Ivan Rakitič, Mario Mandžukič ir Zlatan Ibrahimovič. Iš pateiktųjų sąraše balsą atiduodu už Messį. AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. James Rodríguez AČIŪ kad balsuojaet. Futbolistas bus pažymėtas. Visu 100 procentų pasisakau už Cristiano Ronaldo, man taip pat patinka Kroos ir Reus AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Lionel Messi Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Sausis 24, 2015 Visiškai sutinku su temos autoriumi. C.Ronaldo yra geriausias ir tai įrodė per pastaruosius 2 sezonus, laimėdamas geriausiojo titulą 2 kartus iš eilės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 24, 2015 #CR74life Cristiano Ronaldo. Taip pat man patinka, Gareth Bale, Neymar, James Rodriguez, Ibrahimovic, Kroos, Reus, Lewandowski, Messi, bet labiausiai CR7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Malosi 1 Parašė Sausis 24, 2015 Balsą atiduodu už Messi . Kadangi šis žaidėjas yra man asmeniškai geriausias Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Lionel Messi AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. #CR74life Cristiano Ronaldo. Taip pat man patinka, Gareth Bale, Neymar, James Rodriguez, Ibrahimovic, Kroos, Reus, Lewandowski, Messi, bet labiausiai CR7 AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Balsą atiduodu už Messi . Kadangi šis žaidėjas yra man asmeniškai geriausias AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 24, 2015 Mano manymų geriausias yra Lionel Messi ir Neymar. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Mano manymų geriausias yra Lionel Messi ir Neymar. AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Sausis 24, 2015 Asmeniškai man - Neymaras. Jaunas, talentingas, miklus, greitas, nenuspėjamas, visuomet sukelia intrigą rungtynėse <3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Asmeniškai man - Neymaras. Jaunas, talentingas, miklus, greitas, nenuspėjamas, visuomet sukelia intrigą rungtynėse <3 AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 24, 2015 Na šiaip yra geriausi saugai, geriausi gyvėjai, geriausi puolėjai, geriausi vartininkai, tačiau jei čia kalbama apie puolėjus tai rinkčiausi Fernando Torres Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Na šiaip yra geriausi saugai, geriausi gyvėjai, geriausi puolėjai, geriausi vartininkai, tačiau jei čia kalbama apie puolėjus tai rinkčiausi Fernando Torres AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Bandytas 0 Parašė Sausis 24, 2015 (redaguota) Cristiano Ronaldo >3 Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 24, 2015 Cristiano Ronaldo >3 AČIŪ kad balsuojate. Jūsų balsas bus pažymėtas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ali_Pacino 113 Parašė Sausis 24, 2015 Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Xavi, Iniesta, Neymar, Messi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Road 17 Parašė Sausis 24, 2015 Eden_Hazard ir pakeisk varda kur tu esi parases nes klaida Eden_Hazart parases... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Xavi, Iniesta, Neymar, Messi AČIŪ kad balsuojate. Futbolininkai bus pažymėti. Eden_Hazard ir pakeisk varda kur tu esi parases nes klaida Eden_Hazart parases... AČIŪ kad balsuojate, bei pamatėte ir ištaisėte klaidą. Balsas bus pažymėtas. Tai vat balsavima stabdau, nes kaip matau niekas nebebalsuoja. Tai laimėjo Cristiano Ronaldo, kuris surinko 14 taškų. Galit rakint temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Neymar da silva <3333 Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Agness_Landau 3 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Neymar! Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 4, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose