Cause 244 Parašė Lapkritis 24, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Earth_Ceejey • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Kawasaki • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinejimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/DRGEF Bei Gordon_Hells Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Kawasaki 12 Parašė Lapkritis 24, 2017 sveikas ,kurioj vietoj apgaudinėjai ,ar aš čia vienas nelabai suprantu? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cause 244 Parašė Lapkritis 24, 2017 1 minute ago, Jeremy_Kawasaki said: sveikas ,kurioj vietoj apgaudinėjai ,ar aš čia vienas nelabai suprantu? Draudžiama žaisti kauliuka iš daugiau kaip 25k ar iš transportu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Kawasaki 12 Parašė Lapkritis 24, 2017 taigi esu naujokas aš čia ,pasakė kad žaist negalima ir aš atsiprašiau ,ir daugiau nebesiūliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Lapkritis 24, 2017 Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose