Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 7, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jeremy_Warning • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Vilius_Infernus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas, jaigu Sabas tikrins pasakau, kad čia AimBot naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vilius_Infernus 26 Parašė Gegužė 7, 2015 Ne aš vienas atgrobinėjau, Major_Payne buvo su manim, jis šaudė Matt_Inside su manim. Krč iš oro užbanino už tipo aimbot naudojima, nors jų neturiu. Jus biški atsimerkit, jeigu aš šaudau tiesiai į žmogų tai čia jau skaitosi kaip aimbot????? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 7, 2015 Ne aš vienas atgrobinėjau, Major_Payne buvo su manim, jis šaudė Matt_Inside su manim. Krč iš oro užbanino už tipo aimbot naudojima, nors jų neturiu. Major_Payne, nešaudė į žaidėją-(a) Matt_Inside, jis šaudė į kitus žmones esančius grobimo zonoje, nematau jo kulkų, kad eitų į Matt_Inside, tik tavo... Sakyčiau visai neblogai visas kulkas sulesti į žmogų... Ne iš oro brangusis, esi nebepirmą ir nebeantrą kartą pagaunamas, naudojantis aimbot, tad nereikia čia teisintis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vilius_Infernus 26 Parašė Gegužė 7, 2015 Nu tai įkelk kitus video, jeigu esu ne viena karta tipo pasigaves aimbot. Sakei turi kazkas nufilmave. Jeigu tiesiog gerai nusitaikiau ir pradėjau šaudyti tai jau aim? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Gegužė 7, 2015 Nu tai įkelk kitus video, jeigu esu ne viena karta tipo pasigaves aimbot. Sakei turi kazkas nufilmave Aš neturiu, tačiau turėjo vienas žaidėjas, kuriam berašant /bausti [Tavo Vardas_Pavardė] užlūžo PC ir turėjo galimybę prisijungti po keleto dienų, tai reiškia, jog įrodymai jau negaliojantis (po 24 valandų) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 7, 2015 Anketa tvarkinga"jaigu Sabas tikrins pasakau, kad čia AimBot naudojimas."Tu galvoji aš durnas ? Tu buvusiam čyteriui aiškini kas kaip veikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose