Russian_Gopnik 1 Parašė Gruodis 7, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Russian_Gopnik • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad leistu užrakinti darbines mašinas • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Amm šnd dirbau ukininku ir vežiojau dounike i farbrika vergam pavalgyt, ir kai iškraudavau (krovimas trunka apie 3min) susprogdindavau su 0 duonos mašina o iš kitų pavogdavau mašina taip trugdydamas kitiem žaist tai sakau gal reiktu padaryt kad leistu užrakinti darbine mašina kad neatsirastu tokiu blogų dėdžiu kaip aš. liudininkas @Baba_Yaga • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Gruodis 7, 2017 Na tu jau tai į pragarą keliausi, už tokius veiksmus, idėja gal ir tiktu, bet reiktu "apšlifuoti" ir kažko pridėti. Aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dark Matter 0 Parašė Gruodis 7, 2017 Taip tikrai esu jau per šiandiena ne kartą matęs, kaip taip daroma. Darantys tokius dalykus tiems žmonės patinka, bet kuriems taip daro jie jaučiasi blogai. Gal matyčiau už mašinų vagimą ar kitaip kenkimą žaidėjui, būtų galima užblokuoti 12 valandų tarkim. Šis dalykas tikrai padėtų sumažinti kenkėjų serveryje ir visi draugiškai pradėtų žaisti serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixaz_Gaming 25 Parašė Gruodis 8, 2017 Už padarytų, kad įsėdės galėtum užrakinti ir važiuoji ramus kai sunaikini vėl atsirakina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Hera 8 Parašė Gruodis 8, 2017 Už! Tikrai būtu žaidėjams saugiau,kad niekas nenuvarys jo darbinės mašinos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose