Eko'Mad 142 Parašė Gegužė 11, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eko_Mad • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Gvidas_Huf • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už trugdymą medikų akcijai, labai atsiprašau T.Prižiūrėtojų arba Roko, kad reason'as buvo kitoks, tai yra už trugdymą naujam žaidėjui. Iš skubėjimo susimaišiau, bet lban laikas tas pats t.y 6h. Įrodymai kiek žinau galioja 24h • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Čia kada pradėjom Čia kada baigėm Čia kada jis iškvietęs medicinos centro darbuotoją jį nušauna. Viskas prasidėjo maždaug taip, kad jis parašė į /padmins GET esu vandenyje kažkaip panašiai. Aš jam parašiau kviesk taxi išplauksi paiims, tuomet jis pradėjo mane vadinti lenku į /sms. ( ) Ir paskui iškvietęs medicinos centro darbuotoją parašė Eko *cenzūra*! Na darbuotojas priimė iškvietimą ir pas jį nuvažiavo ir jis pradėjo į jį šaudyti, prieš tai jis buvo sušaudęs to pačio darbuotojo transporto priemonę, tik tam neturiu įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gegužė 11, 2015 " Nelabai supratau už ką čia užblokavo. Čia jokia treniruotė ir pan. Tiesiog akciją kažkokią vykdo ir viskas. Tas patas kas PD be baudų iki kažkurios valandos dirbtų ir mentą nužudytum, bei už tai ban'ą gautum. " (M.Tėvo komentaras) . Tad anketa netvarkinga . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose