Jonas_Burkys 514 Parašė Gruodis 21, 2017 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Saulius_Skvernelis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinima. sobeit. matosi hudas ir minimapas per p.zu. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : čia jo tema. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas Kolumbas 11 Parašė Gruodis 21, 2017 Vycka mane perspėjo ištriniau viska sakė išpėja ir bė savo įrodimu ban dėti įrodyk kad aš įkeliau tas foto nu įrodyk VYCKA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonas_Burkys 514 Parašė Gruodis 21, 2017 Hm įrodimas tas kad tu pats nufotkinai kaip tu jį užmutinai, jai kitas butu užmutines nebutu tikė logic... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Gruodis 21, 2017 28 minutes prieš, Saulius rašė: Vycka mane perspėjo ištriniau viska sakė išpėja ir bė savo įrodimu ban dėti įrodyk kad aš įkeliau tas foto nu įrodyk VYCKA. Kaip įrodyti jog tu įkėlei šias nuotraukas ? Pirmoj nuotraukoj rašo, kad žinutė išsiųsta Saulius_Skvernelis >> Nico_Moretti. Jonas_Burkys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Gruodis 22, 2017 Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose