Minde_Information 27 Parašė Gruodis 28, 2017 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Minde_Information • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Silkius • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Daškinis_Juda 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Silkius 3 Parašė Gruodis 28, 2017 o tu mane zonoje pagavai taip darant ar šaudant i tave ??? i siena padariau jkj jau video kuria gi sakiau kad video kursi. dėl manes jaučiu pirko admina kadd banintu alia nusižengelius lyg toje gaujoje ne vienas nenaudoje cytų i viena pataikiau 2 kulkas bet hp neina ar tik mane žiūri tad ... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cesar'Salvatore 4 Parašė Gruodis 28, 2017 Pastebėjot antro video chata ???? Minde sako kam man tave ožint o dbr užbanino. Minde ira ozhis. Nu bet seniuk @Tomas_Silkius taves neatbanins ggwp :/ oj minde minde DriftVakaris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Information 27 Parašė Gruodis 28, 2017 Ten ne as Jett_Jenkins Daškinis_Juda 1 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Silkius 3 Parašė Gruodis 28, 2017 tai aš ir sakau kad jis ir ožina visus ir atsako ne aš tai kas ne tu ožy tu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daškinis_Juda 36 Parašė Gruodis 28, 2017 Tvardarys ožina mus, nes paožinsim jus Minde_Information 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Information 27 Parašė Gruodis 28, 2017 Silkiau as nesuprantu ka tu cia irodineji? jaigu pasigavai tai ka cia irodinet? Daškinis_Juda 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Silkius 3 Parašė Gruodis 28, 2017 nieko neirodinėju kaziole tik šiaip stumu laika Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Gruodis 28, 2017 Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose