Dennis_Ferrer 19 Parašė Sausis 4, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dennis'Ferrer • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Marco_Correr • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Taigi zaidejas sake parduos big smoke skin ir kaip man pasiule net nerase kad jis siulo kita skin viskas buvo normaliai iki kol nenusipirkau tada man ismete kita skin ir zaidejas teige suvedes blogai ID ir kaip as jam pasiuliau viska sutvarkyti jis pradejo vegti manes , Jis turetu buti uzbluokotas uz apgaudinejimus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Noreciau, kad zmogus pats atrasytu i sita teme kodel jis pradejo vegti manes kaip pasiuliau viska sutvarkyti. Nes man rase kad jis pardavineja Big smoke skin o kaip nusipirkau buvo kitas. Ektor_Magre 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marco_Corres 1 Parašė Sausis 4, 2018 Visų pirmą, aš tau pasakiau ne tą skitą pasiūliau, ir tu nusipirkai tai ką man padaryt viskas "lietuviškom raidėm parašytą kaip sakė Mafijos_Tėvas" Pats kaltas, nieko neapgaudinėju įspėjau "LT RAIDĖMIS PARAŠYTĄ" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dennis_Ferrer 19 Parašė Sausis 4, 2018 Tu supranti, kad man rode kad siulai Big smoke skina ? del to net i chata neziurejau. Mant atrodo zinojai, kad taip bus ir pradejai varytis kad tipo ne ta id. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marco_Corres 1 Parašė Sausis 4, 2018 Numesk įrodymus kad tą minute tau rodė jog aš tau siūlau Big smoke. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dennis_Ferrer 19 Parašė Sausis 4, 2018 Tai cia tipo db su tokiu prikolu uzvartyti nori ? Galvoji as zinojau , kad taip darysi ir tipo imsiu fotkinsiu kaip perku big smoke skin ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dennis_Ferrer 19 Parašė Sausis 4, 2018 Pasakysiu paskutini karta. Tu apgavai mane ir jei butum neapgaves butum viska graziai issprendes zaidime, bet tu pasijautei labai laimingas prasukes lieva skin uz 80k ir nusprendiai nebekreipti demesio i tai kad nutiko , lyg tai ne tavo kale, zmogau tai tavo kalte. Ir manau bus i tai atsizvelgta. PEACE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marco_Corres 1 Parašė Sausis 4, 2018 Viskas parašytą LT raidėm, + parašiau ne tą pasiūliau tai ką man padaryt o nuotraukoje matosi kaip tu dingai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Sausis 4, 2018 Žaidėjas užblokuotas nebus. Trūksta įrodymų, tačiau susisiek su manimi rytoj, kai būsi žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose