Rycka_Spycka 0 Parašė Sausis 5, 2018 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Rytis_Lol 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): Samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): Kiekviena karta kai prisijungiu man mėto kažkokį tėksta mėlyna (Fotkei bus parodyta) ir kai privažiuioju prie kaikurio miestelio vėl pradeda mėtyti, paskui išmemeta ta crash report lentele. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia): https://imgur.com/a/ne8dQ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Never_Gang 4 Parašė Sausis 6, 2018 Ištrink mašinų modus ir crašint neturėtu. Man taip buvo bet kaip ištryniau viskas susitvarkė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rycka_Spycka 0 Parašė Sausis 6, 2018 9 valandas prieš , Never_Gang rašė: Ištrink mašinų modus ir crašint neturėtu. Man taip buvo bet kaip ištryniau viskas susitvarkė. 9 valandas prieš , Never_Gang rašė: Ištrink mašinų modus ir crašint neturėtu. Man taip buvo bet kaip ištryniau viskas susitvarkė. Dq žmogau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose