Major_Payne 136 Parašė Gegužė 19, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Major_Payne ✔ Koks tai pasiūlymas: Kad kai kuriose automobiliuose būtų galima mėtyti bėgius. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, žaidėjas važiuodamas galėtų mėtyti bėgius. Taip pat kitų markių mašinos galės būti su automatine pavarų dėže, t.y. nereikėtų mėtyti bėgių. Dar blogai metant bėgius po kažkokio laiko ar bėgių metimo pavarų dėžė sugestų. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Per lengtynių ar drift eventus žaidėjai galėtų turėti pranašumą ne vien mašinos greičiu, bet ir bėgių perjunginėjimo sugebėjimais. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): P.S. Parašykite, ar tai įmanoma? Vilius_Infernus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Gegužė 19, 2015 Žinau šitą, bet kad būtų nevisuose, ir tai įmanoma, bet aš vikstiek prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Gegužė 19, 2015 Seni prikolai, bet tai nei naudinga, nei to reikia, gerai kaip yra taip yra, aš manau prieš, bereikalingas darbas tik savininkam, ateitį gal ir normaliai būtų, kolkas tai nereik tikrai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
remigijus 22 Parašė Gegužė 19, 2015 Galetu sutvarkyti banshee noos nesilaiko kai atsijungi ir prisijungi pradinksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Marozas 151 Parašė Gegužė 19, 2015 Aš prieš ,nes nemanau ,kad reikia tokios sistemos, dar ne visi mokės junginėti jas Ponas_Rolas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Gegužė 19, 2015 Už, nes dabar mašinos kaip ir visur. Infernusas geriausia mašina ir fsio. Jokio įdomumo nematau šiame dalyke. Patys GTA kūrėjai apie tai nepagalvojo, bet.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas_Live 8 Parašė Gegužė 19, 2015 Aš už, reikėtų paįvairinti važiavimo stilių. Taip pat kaip ir realybėje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Gegužė 19, 2015 Aš prieš ,nes nemanau ,kad reikia tokios sistemos, dar ne visi mokės junginėti jas Gi niekas negimsta išmokę. Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose