Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiulimas serveriui] Sprogstancios,issileidusios padangos ir jų patikrinimas

Donatas_Tusinukas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų pildymo anketa serveriui.


✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Donatas_Tusinukas


✔ Koks tai pasiūlymas:Darydas burnout susprogtų padanga arba po kurio laiko išsileistų padanga


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Važinėji su kokia masina ar mocu ir daręs burnout susprogtu padanga ir tu turėtum būti nusipirkęs atsarginę padangą iš mechanikų. Kitas dalykas ,kad po kurio laiko išsileistu padanga ,o jas turėtu pripūsti mechanikai ir jiems būtų daugiau darbo arba nuvykęs pas mechanikus galėtum nusipirkti mašininę pompą kurią gali panaudoti kokius 5 kartus ar mažiau ar daugiau ,nes pompa gali sulūžti xD arba naudoti atsarginę padangą. Jaigu neturi nei pompos nei atsargines kvieti mechanikus ,kad pakeistų ar pripūsų arba galėtų paskolinti atsarginę padangą draugas ar atsitiktinis žaidėjas kurio paprašysite jaigu pavyks xD. Kitas dalykas tas ,kad nebūtų jokių nesamonių su šia idėja tai ,kad visuomet nuvykęs pas mechanikus galėtum pasitikrinti kiek padangose yra oro ar jos daug neįsileidusios arba nusipirkęs prietaisą galėsi pasitikrinti bet kur.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui:Būtų visiškai įdomiau žaisti ,tikroviškesnis paliktų žaidimas. Atsirastų riziką kai bėgi nuo Policijos ir meldiesi ,kad nesprogtų padanga ar ji neišsileistų čia taipogi sakau ir Policijai ,nes jiems irgi gali tai atsitikti.Kai kurie paliktų draugiškesni ,nes paskolintų savo padangas kietiems žmonėms kuriems ištiktų ši bėda kokioje dykynėje ar pnš ,o pro šalį važiuotų kiti nepažįstami žmonės ir tai pat susipažinti su naujais veidais.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.