Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 20, 2015 Pasiūlymų pildymo anketa serveriui. ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel ✔ Koks tai pasiūlymas: Apie gaujas ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti gaujų patirtį kurią galėtum keltis su gaujos transporto priemonė, bei gal padaryti, kad važiuodamas su gaujos transportų gautum nors 20/min. Dar būtų neblogai padaryti tai, kad dėkim pvz: man priklauso viena iš 2 bazių, ir aš galėčiau atstatyti tr.priemones, nes čyteriai jas išsvaido. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Papildoma veikla ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Gegužė 20, 2015 Tikrai reikalinga įdėja, nes tas transportas visiškai bę reikalo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 20, 2015 Tikrai reikalinga įdėja, nes tas transportas visiškai bę reikalo. Transporto nebūtų tai nebūčiau rašęs šios idėjos, bet bent daugiau veiklos mums tai suteiktu. Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Gegužė 20, 2015 aš už. įmanoma ir plačiau išplėtoti šį sumanymą. kas būtų susiję lyg ir darbas, bet gaujų veiklą. taip pat važinėjant su tr. eitų į gaujos fondą vis kokios kapeikos, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 20, 2015 aš už. įmanoma ir plačiau išplėtoti šį sumanymą. kas būtų susiję lyg ir darbas, bet gaujų veiklą. taip pat važinėjant su tr. eitų į gaujos fondą vis kokios kapeikos, Tikslai, važinėjimas su gaujos tr.priemone eitu į gaujos fondą, o iš fondo tiesiai furistams į rankas, o jie mums ginklų. Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Gegužė 20, 2015 vo vo. nauda abipusė. ne tiek daug minusan gaujos nueina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose