Aivaras_Ali 60 Parašė Sausis 28, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aivaras_Ali • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na, serveryje jau ne retas atvejis, kai žaidėjas įrašo ne tokią sumą kokią jis norėtų įrašyti(kaip aš). Tad mano pasiūlymas būtų toks, jog įdėtumėt tokį kaip sumos patvirtinimą: Pirmą kartą rašai sumą, o antrą kartą patvirtini, jog įrašei teisingą sumą ir būtent už ją nori parduoti savo tr. priemonę žaidėjui. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tokiu atveju pamažėtų tokių atvejų, bei padėtų žaidėjams neprarasti jų turto. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Lietuviskas_Zmogus Ignas_Gucci Pronis_Kadilaks 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Gucci 23 Parašė Sausis 28, 2018 Aš už šitą įdėja sakau Taip , nes tikrai daug kam yra atsitikę taip jog pardavei už mažesne suma nei norėjai parduoti. Aivaras_Ali 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose