Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 25, 2015 Sveiki visi Serverio žaidėjai, apžiūrėdamas visa serveri pastebėjau pora ne įtin malonių dalykų kas liečia bazių mapp darbus.1. Furistai: jų bazė yra tiesiog milžiniška, ir ne strategiškai sumapinta. Manau bet kas su manim sutiktu, kad norėtųsi kiek vienoje darbo firmos bazėja būtų jauku lankytis, kadangi ten mes lankomės dažniau negu savo namuose ( serveryje ) ar bet kurioje kitoje serverio vietoje. Taip pat manau kiek vienas sutiktu su tuom, kad kiek viena bazė tūrėtų savo nedideles patalpas kuriuose būtų galima pravesti įvairiausias diskusijas su darbuotojais, kitaip tariant turėti savo ofisą, to tikrai labai trūksta, ir pati bazė atrodo labai niūri ir nemaloni, kas sukelia neigiamas emocijas.Šitoje nuotraukoje pavaizdavau kaip galima būtų padaryti furistų baze jaukesne: Mantvis_Daedo Ignas Bandito Hot_Anonymous 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 25, 2015 Pilnai sutinku su tavo pasiūlymu, kadangi ši bazė ir man šiek tiek užkliuvo :| Eimis_Neked 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 25, 2015 Pilnai sutinku su tavo pasiūlymu, kadangi ši bazė ir man šiek tiek užkliuvo :| Pagrinde viskas gerai, kad daug vietos, bet reikėtų mana ir Ofiso jaukaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derek_Milbirrow 5 Parašė Sausis 25, 2015 Didelis už.Šita bazė manau su įvaizdžiu daug kam užkliuvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Neked 87 Parašė Sausis 25, 2015 Didelis už.Šita bazė manau su įvaizdžiu daug kam užkliuvo dar būtų gerai žibintų pridėt, apšvietimų, nes nakti tamsu labai ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 jo aš irgi už šį pasiulymą,manau gutu gražesnė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 25, 2015 Jo tikrai tik kur mašinu aikštele tai ten dar priekabos stovi, tik iš kitos pusės matosi. Tai ten kur pirmas ir antras aukštas reikia padaryti manau, mašinų aikštele. Ir kažkur kitur bazes. Ir jau kažkas galėtų pradėti MAPP'inti interjiera. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Geras pasiūlymas, aš už Tačiau kodėl viskas aprašyta rusų kalba? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roba 24 Parašė Sausis 25, 2015 Nemappinat , todėl ir nepiskit prota. Ethen'Rodriquez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai už,geriau atrodytu fūristų bazė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 25, 2015 Nelabai lankiausi furistų bazėje, bet dirbdamas DPD, ir vis važinėdamas pro tą vietą pastebėjau, jog ten tikrai labai daug vietos. Ir su tavimi aš sutinku. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ištrintas. 11 Parašė Sausis 27, 2015 Sutinku. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Vasaris 3, 2015 O kodėl būtina kiekvieną laisvą vietą užteršti Ofisas nėra būtinybė. Tebūnie, jei ir reiktų, asmeniškai siūlyčiau patogesnėje vietoje. Bet šiaip iniciatyva liuks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 3, 2015 Ofiso nereikia, nebent kokios tipo kaip salės, susirinkimams ir atrankos (gal), o šeip ir dabartinė visai nieko Gerai sugalvojai . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Balandis 1, 2015 Tema rakinama, nes tapo nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose