Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Meskius_Lepeskius

Benito_Cartel

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Meskius_Lepeskius

Nuo kada esate mūsų serveryje?: Nuo šiandien

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1metai

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas pasiūlė palošti ir man patiko

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Man patiko jūsų serveris, nes yra mažai kurie čytina, bendraujantys žmonės, padmins malonus. Ir taip gerai įkūrtas serveris

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvygdžiau, susidūriau su zvejybos vietos jieškodamas, gal /gps nepastebejau, bet važinedamas radau. O taip nėra sunkūs.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dabar dirbu valytoju, nes turiu tik 350xp, tai dar nežinau kas patinka, kas ne. Bet kai turėsiu daugiau xp išbandysiu visus

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Elektronikos parduotuve man padėjo rasti administratorius, nes jos neradau.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kolkas joa, labai dažnai naudoju

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nervuoja, nes tu ramiai nori naujokas pažaist, o pradeda daužyti tavo mašina tai ugnegesiai, tai medikai. Ir taip atėjau į serverį ir kaškoks jau mane žaidėjas iškeikė.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Labai gerai, kad jis yra, tik galėtų būti daugiau kur, o ne tik spawn

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojau /padmins, bet kaikurie adminai nesuprato ko klausiu, sakau kur rast elektronikos parduotuve. Jie raso pasižek /gps, bet aš jiems rašau aš jo neturiu, jie vstk man tapati rašo. Bet ačiu kent administratoriui, jis man labai padėjo, ir aprodė serverį.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Naudojau, bet atvažiavo picerininkas tik tada kai numiriau, tai apie 4 min laukiau. Taksi yra greitai atvažiuojančiu, bet yra ir lėtai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos manau pakanka.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Minusas tik tas, kad yra blogiukū labaii daug, o šeip viskas gerai

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.