Maxy_King 0 Parašė Vasaris 3, 2018 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiame serveryje pradėjau žaisti vakar t.y. 2018 - 02 - 02 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu jau nuo 2013 - 2014 metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : GreenSide.lt servery sužinojau naršydama internete, tarp populiariausių serverių Lietuvoje. Šis serveris man atrodė toks kitoks, unikalesnis, tai nusprendžiau užsukti čia bei išbandyti. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Mano viena priežastis buvo - kitoks serveris, kita bendruomenė, įdomesni atnaujinimai ir pan. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip, įvykdžiau visas 15 apmokymų. Na, jos nebuvo tokios sunkios, tiesiog reikėjo greitai susiprasti ką ir kokia komandą naudoti norint kuo greičiau įvykti apmokymų misijas. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dabar man teko dirbti tik gaisrininkų darbą. Ką galiu pasakyti - nustebau pamačius to darbo veiklą. Išties labai įdomu, leidžiama galimybė gesinti gaisrus, viduje taipogi , tikrai nustebau ir buvo įdomu žaisti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo gana sunko, reikėjo šiek tiek pagalbos iš administracijos, jie man padėjo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kai esu naujokė šiame serveryje, tenka gana dažnai naudoti /gps komandą, nes patys suprantate kad pradedant žaisti visko nežinai kas kur yra , ir be to yra galimybė naudotis naujokams /gps komanda. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Na dar neteko būti sumuštai ar nužudytai, tai apie šį klausimą daugiau neturiu ką ir pridurti. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nuomojamas transportas yra gerai, jų tikrai pakanka. Kai man teko išsinuomoti , jų dar buvo pilna aikštelė t.y. automobilių. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Teko /padmins panaudoti vieną kartą dėl elektronikos parduotuvės. Administracija išties mandagi bei reaguoja žaibiškai. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip , teko naudotis /kviesti komandą išsikviečiam Taksi darbuotojus. Žinoma, jie greitai sureaguoja, nereikia laukti nė minutės , kol atvyks prie manęs. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Pilnai užtenka serveryje informacijos apie servery. Nei prigrūsta per daug, nei per mažai. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau šiuo metu nieko, nes dar kažkokiu trūkumų ir kitų pastebėjimų nepastebėjau, tai manau pats geras dalykas naujokams pradėti žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Vasaris 3, 2018 NEEMIGRUOTAS Temos turinyje nėra pateiktas jūsų Vardas_Pavardė (pirmasis šablono klausimas) Bandyk dar kartą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose