Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Klicka_Mafijoznik

Klicka_Mafijoznik

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Klicka_Mafijoznik

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? Nuo 2018-02-06

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? Penkti metai eina jau.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugas rekomendavo.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :  Žlugo serveris, nedaro atnaujinimų, neaktyvus savininkas, kuris neprižiūri serverio.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, sunku nebuvo.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau valytoju, medkirčiu, dabar dirbu gaisrininku. Papildomai dirbau prie konvejerio, kur reikia ieškoti sugedusiu prekių, taip pat nešiojau dėžes.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Visai nesudėtinga.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, kiekvieną kartą, kai turiu savo transportą, kuriuo galiu nuvažiuoti, kur reikia.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar neteko, kadangi serveryje kol kas pražaidžiau apie 3 valandas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :  Pakanka, o ir rasti nėra sunku. Tiesą sakant, likau maloniai nustebintas šia nuomos sistema.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dažnai naudoju, kadangi kyla nemažai klausimų, kol esu naujokas. Pagalbos sulaukiu iškart iš kelių administratorių.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Kelis kartus kviečiau taksi, ir tuos kartus iškvietimas buvo priimtas greičiau nei per 5 sekundes.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas sklandu ir aišku, informacija pateikta kaip ant lėkštutės. O jei reikia papildomos informacijos, padeda administratoriai.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :  Kol kas nepastebėjau nieko, ką reikėtų pakeisti, kadangi esu naujokas. Iš savo naujoko patirties drąsiai galiu teigti, kad serveris tikrai "kabina" ir nesinori atsijungti, kadangi net darbai be pakvietimo yra įdomūs, veiklos visada yra. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.