Belenkoks_Chuligans 75 Parašė Vasaris 9, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Belenkoks_Chuligans• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Javier_Pena• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Apgaudinėjimai (vienu žodžiu buvo taip, kad mes sutarėme, kad jis man parduos mašiną, tik jei aš nupirksiu iš jo skiną. Skiną nupirko iš jo mano draugas. O paprašęs jo man pasiūlyti pirkti mašiną, jis pabėgo.) (Paskutinė nuotrauka daryta draugo kaip jis nupirko skiną.)• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/xI95h Javier_Pena 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Javier_Pena 1 Parašė Vasaris 9, 2018 Tą žaidimo personažą (skiną) paprašė parduoti tavo draugas (viskas aiškiai matosi nuotraukose) tai taip ir padariau, nes tai buvo naudinga abiems pusėms, o jokio susitarimo nebuvo, nes aš tau aiškiai, net 3 kartus pasakiau, kad automobilio neparduosiu, tai dabar ar aš kaltas, kad tu žmoniškai nesupranti? Tik neturiu jokių įrodymų, kad tau buvo sakyta 3 kartus, bet jeigu čia jau taip "svarbu" galit dėl manęs serverio log'us tikrinti, kas aišku būtų kvaila Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belenkoks_Chuligans 75 Parašė Vasaris 9, 2018 Nuotraukoje aiškiai matosi, jog aš, net pinigus daviau kitam žaidėjui, kad šis paimtų tą tavo (skiną) , o mašinos aš nesulaukiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Javier_Pena 1 Parašė Vasaris 9, 2018 O taip aš aiškiaregys, žinau, kad jis tavo draugas ar ten klasiokas, kad tu jam pinigus davei, taip taip Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Vasaris 10, 2018 Žaidėjas užblokuotas nebus, pinigus grąžinsiu iš savo kišenės, tik susisiek su manimi žaidime. Javier, nereikia rašyti taip lyg nebūtum to siekęs, viskas akivaizdžiai matosi pateiktose nuotraukose. Jei tokia pat situacija pasikartos dar kartą, būsi užblokuotas už žaidėjų apgaudinėjimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose