Jonas_Burkys 514 Parašė Vasaris 17, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Krispex_Obuolys• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas, speedhack.• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Krispex_Obuolys 0 Parašė Vasaris 17, 2018 Kodel tu pradejai viska daryti kai jau as tokiu greiciu vaziavau is vt 4 taigi nera normaliu irodymu nes jus pradejote filmuoti tada kai jau buvau uzvaziaves ant kalno o ne nuo pradziu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Vasaris 17, 2018 2 minutes prieš, Krispex_Obuolys rašė: Kodel tu pradejai viska daryti kai jau as tokiu greiciu vaziavau is vt 4 taigi nera normaliu irodymu nes jus pradejote filmuoti tada kai jau buvau uzvaziaves ant kalno o ne nuo pradziu. tu man paaiškink kaip su blista compact 200km/h pasiekt per toki trumpa atstuma? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Krispex_Obuolys 0 Parašė Vasaris 17, 2018 Just now, Ink_Boom said: tu man paaiškink kaip su blista compact 200km/h pasiekt per toki trumpa atstuma? Nu pradejai filmuoti nuo kalno vietos butum mates nuo vt 4 tadar suprasciau kad normalus irodimai dabar pradejai filmuoti nuo kalno dalies Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Krispex_Obuolys 0 Parašė Vasaris 17, 2018 Beto cia yra ne pilni irodymai tu pradejai filmuot nuo kalno o ne nuo vt 4 dalies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Hydras 0 Parašė Vasaris 17, 2018 beto zmogau tu sustabdes video kalbejai su kaskokiu zmogumi kuris inv naudoja ir tu jo nebanini bet kita banini? bsk nesuprantu jai savus gyni tai ir kitus gink adminas atsirado... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Vasaris 18, 2018 Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose