Hot_Anonymous 1.592 Parašė Birželis 6, 2015 Gražučiai Padaryk man ką nors su šuniu kitam atnaujinime, tipo, kad kandu visiems Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Birželis 6, 2015 +patinka už sveiką ironijos dozę kitiems gfx'eriams Deivis_Deividukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Birželis 6, 2015 Man čia ne avatarai o mažo vaiko tepliones ir dar už tai nori Like ir rašai kad GFX'AI čia...... Tavo veidas **** kaip mažo vaiko teplionės Deivis_Deividukas Tunex_Smith 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 6, 2015 Jau penktasis update, todėl bėkit, žiūrėkit, grožėkitės, juokitės ir siūlykit ką naujo sukurti. Ačiū labai kam patinka mano grožis Ever_Never Harold'Moretti 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Birželis 7, 2015 Man padaryk ką nors Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Birželis 7, 2015 Kaip žaliam tai viesai neblogai ne o jei rimčiau tai imčiau porą, bet pats galiu pasidaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Birželis 8, 2015 Labai puikūs avatarai tikrai kas nors pasinaudos jais. Sėkmės darant toliau juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Pokemon 20 Parašė Birželis 8, 2015 Deivi tie avatarai legendiniai , galima gal kažką kad specialiai pokemonui skirtą ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Deividukas 240 Parašė Birželis 15, 2015 Pagaliau visų sulauktas Update NR.6 imkit, žiūrėkit ir siūlykit ką dar nupiešti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Birželis 18, 2015 Labai gražūs avatarai!! Tiesiog... Tobuli :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Povilas_Osum 11 Parašė Liepa 31, 2015 Geri avatarai maladiec. Ir toliau kūrk Turbūt daug darbo įdėjai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose