LitasPitas 2 Parašė Birželis 9, 2015 ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Litas_Pitas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Serveris arba bugas • Už ką buvote užblokuotas ?:Priežasties nėra • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Balbou 18 Parašė Birželis 9, 2015 mėgink dar kart junktis turėtu veikti čia sa-mp bugas ne serverio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LitasPitas 2 Parašė Birželis 9, 2015 mėgink dar kart junktis turėtu veikti čia sa-mp bugas ne serverio Banžiau aš ir PC rr ir Gta kitam diske kitam aplanke perašyti nieko čia jau kaškas rimtai susibuginę ne ant juokų gal reikia kad adminai adbanintu ar kas aš nežinau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pukis_Balbou 18 Parašė Birželis 9, 2015 Man žinok būdavo kai nėtas strigdavo ne ant vieno serverio ,bet ant visų ,o dabar viskas susitvarkė kai nėtas nebepuliuoja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LitasPitas 2 Parašė Birželis 9, 2015 Man žinok būdavo kai nėtas strigdavo ne ant vieno serverio ,bet ant visų ,o dabar viskas susitvarkė kai nėtas nebepuliuoja Aš dabar isiražiau nauja Gta iš kitur vistiek neveikia ir tik tas vienintelis serveris Ir net neisivaizduoju ka daryti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Birželis 9, 2015 Daryk kelis kart rr susitvarkys . Čia ne ban'as . Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose