Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas serveriui, namai.

Žilvinas*

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zilvis_Chuwak

✔ Koks tai pasiūlymas: Padaryti daugiau laisvu namų žaidėjams.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na tipo manau, kad tikrai šiek tiek yra nesažininga kai vienas asmuo turi vos ne 10 namų, o kiti net vieno negali nusipirkt, manau, kad žaidėjas galėtu tureti tik 2-3 namus, nes dabar tai tikrai nesamonė.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Kad ir kiti žaidėjai turėtu nekilnojamo turto daugiau, daugiau būtų pardavinejimu serveryje.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jo tikrai pritariu ir aš norėjau pirkt namą bet nebuvo jokio namo visi namai užimti kaip pastebėjau keli namai užimti to pačio serverio asmeniu man tikrai liūdna matyti tirkai padarykite kad galėtų turėti po 2-3 namus būtų tikrai geriau 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Buvo žadama nuo pat pradžios tai padaryti, bet kokia nauda, kai vistiek žmogus gali susikurti kitų vartotojų ir su jais nusipirkti namus? Tai nebūtu buvęs problemos sprendimas. O kalbant apie namus šiuo metu pravažiavęs pro serverį jų pakankamai daug pamačiau parduodamų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kad ir tai gerai būtų (1-2 namai vartotojui) tiesiog tai jau per vėlu.. paimkim pavyzdį Marko, *cenzūra* kvartaliuką aplink taksi bazę, ir jei padaryt kad turėt būtų galima 1-2 namus, atimsit iš Marko ~5namus? Gvidas_Ham irgi turi visą fūristų miestely - irgi reiktų atimti daug turto, o tai ir juos supykdytų nes visgi pinigai buvo išleisti ;)

Verdiktas toks, kad tai tikrai būtų gerai, bet tai per vėlu ir kažkaip pripratau, aišku norėtusi vieno tokio namuko :lol: bet ką padarysi.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.