Zaher_Kukulis 83 Parašė Kovas 11, 2018 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zaher_Kukulis• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (tb naudojimas), aiškiai viskas matosi kad mane erelizuoja, paprašiau iš bendradarbiu kad ištemptu viena iš gaujiniu ir pasižiūrėčiau kokie jo kiti veiksmai bus, pats atsisėdai ir galvoji kad čia gaujiniai taip svaidosi iš šono ir aš, pats pasigavai dabar turėkis problemos• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Papildomai pats be medžiu lapu išsitrinęs esi, kur yra draudžiama šiame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Kovas 11, 2018 tai kuris čia ka naudoja? ir kokiu dar medžiu modu, per video viskas yra, ir tipo aš kai atsijungiau kad padaryt ss tipo įsikėliau be medžiu? ir čj nežinojai kai tik jungies į serva ir darai ss vaizdas sutreikuoją, nes aš visalaik tik man išmeta kad užbluokotas ss padaru ir atsijungiu nelaukiu kol užkrauną viska... jai nori galiu numest taip kaip turi būti bet to tai neredaguosiu kam reik... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Kovas 12, 2018 Užblokavimo apeliacija netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose