Emke.Bmw 44 Parašė Kovas 15, 2018 ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emke_Bmw Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Iš draugo. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :Palikau sena serverį, nes ten daug bugų kuriu nelabai kas tvarkė ir šiaip jau senas buvo. Kodel pasirinkau šita, nes čia nėra bugų, gera ekonomika svetingi administratoriai ir serverio žaidėjai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau visas nebuvo labai sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko visuose dirbti, nes esu daug laiko serveryje labiausiai patiko PD :)) Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nelabai paklausiau serverio žaidėjų ir man padėjo. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Kai buvau naujokas taip dažnai naudodavau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvo tokiu atvejų, bet gaujiniai.. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau taip pakanka visko, nesunku rasti. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, ir labai padėjo. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos pakankamai, dar neteko susidurti su neaiškumais. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Kai būni naujokas duotu automatiškai /gps iki 1500xp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Kovas 16, 2018 Neemigruotas. Neatsakėte į tryliktą klausimą, o taisyklė yra tokia: Būtina atsakyti į visus anketos šablono klausimus. Užpildykite emigracijos apeliaciją dar kartą tik šiuo atveju atsakingiau pažiūrėję į pildymo taisykles. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose