Gta_Monster 9 Parašė Kovas 17, 2018 – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Gta_Monster– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Kad kaip sproksta mašina name,kad galėtu mechanikai ivažuoti i nama ir pajimti metalo lauža kai duoda namo savininkas raktus ir galėtu pajimti metalo lauža su dft– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:Prisidėtu papildomas darbas mechanikams ir būtu išvengta papildomu daužtumu– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):https://imgur.com/a/VquQr Mister_Spagetis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alfa_Killer 34 Parašė Kovas 17, 2018 Aš tikrai už, nes pastaiko kad mašina sprogsta name i nieko negali padaryti, po to ją sutisius būtinai reikia atstatyti į aikštelę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tom_Kruz 77 Parašė Kovas 19, 2018 Esu UŽ, nes manau kad tai pagerintų žaidimą serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Kovas 19, 2018 Aš taipat UŽ! Paįvairintu darbą mechanikams , ir žaidėjams geriau būtu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Gucci 23 Parašė Kovas 19, 2018 Ne visi turi namus, todėl turbūt aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose