Hard_Player 0 Parašė Balandis 7, 2018 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Hard_Player Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo vakar vakaro. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp žaidžiu jau 4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Iš draugo Skirmanto (Skirmantas_Montvila) Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Na sename kaip ir padarė atnaujinimą bet jame nieko gero, ir kažkiek jau tas atsibodęs,norisi kažko naujesnio todėl pasirinkau šitą puikų serverį.Jį pasirinkau todėl nes šį serverį kiek matau daug kas giria,ir šiaip čia būna dažnai atnaujinai,tai įdomiau. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na tau įvygdžiau visas misijas,nėra nei sunkos, nei lengvos.Tokios per vidurį.Supratau viską be problemų,nes viskas paaiškinta, kaip parašai /apmokymai. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na dar esu dirbęs tik valytoju,gan smagus darbas,bet nuo jo vis kylant manau vis smagėja darbai.Nėra nuobodžių kadangi viskas kaip tikrame gyvenime. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Dar nebuvau nuvažiavęs, bet manau nebus sunku, kadangi serveryje yra komanda /Gps, o dar serveryje yra ir pažįstamų,tai gali ir nuvešti (Šypt) Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Na jo dar dažniai. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne dar neteko būti nušautam ar tai sumuštam. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Na manau reikėtų nuomojamų mašinų pridėti prie išėjimo iš kaleimo,ar ligoninės,kadangi jeigu reikia važiuoti kur toliau tai su dviračiu nelabai patogu spaudinėti tą W raidė. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip ištiesių naudojau /padmins pagalbą kaip reikėjo jog mane atiteleportuotų iki bet kurio miestelio, tuo tarpu neturėjau pinigų. Vienas man administratorius atrašė jog kvieščiau Taxi,bet kaip žinome neturėjau pinigų tai ir negalėjau kviesti nes būtų nevežę manęs, be pinigų, tai teko nuo everesto kalno parbėgti pačiam,tokia šiokia mankšta. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Ne nenaudojau, Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Ne viskas labai puikiai. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : tiksliai net nežinau nes man šiame serveryje viskas patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 834 Parašė Balandis 8, 2018 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose