James_Fanatik 0 Parašė Birželis 5, 2018 (redaguota) Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Fanatik Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2018-06-04 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų girdėtas, bet kažkaip nepagalvojau šio serverio pabandyti. Dabar užsukau ir man jis patiko, malonūs žmonės, moka gražiai bendrauti bei administracija visada padeda. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kaip ir minėjau malonūs žmonės, yra daugiau veiklos, sunkiau pinigus užsidirbti ir serverio darbai sukurti labai įdomiai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokymų misijas įvygdžiau visas. Jos nebuvo labai sunkios, sakyčiau net perlengvos. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visus be pakvietimo. Mano manymu pelningiauses buvo fermerio darbas, daugiausiai ir greičiausiai gaudavai pinigų. Antroj vietoj darbas picerijoje, nes ten reikia pačiam pasigaminti picas ir imti iškvietimus, kas yra gan labai įdomu, tačiau ten labai daug neuždirbi. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo sunku, nes ji buvo pažymėta diskeliu. Šią užuomeną supratau parašęs komandą /gps. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Pirmąją dieną naudojau labai dažnai, nes buvau visiškai žalias. Bet antrąją dieną man /gps komandos reikėjo mažiau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Tiesą sakant buvo. Kažkokie gaujiniai važiavo su mašina ir šaudydami nuo stogo mane nušovė be priežasties. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Naudodavausi dviračiais ir juos rasti sunku nebuvo, bet jeigu kur toliau pasikysdavau tai kviesdavau taksi. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Suteikė man didelę pagalbą. Labai ačiū jiems. Jie man paiškino daug visko apie serverį. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, jos greitai reaguodavo į iškvietimus. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Informacijos pakankamai, ji labai aiški ir suprantama. Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau serverio paslaugos per daug kainuoja. Mano manymu už vipą du eurus viršaus būtų per daug mokėti. O toliau neturiu prie ko prisikabinti, viskas kaip ir nuostabu. Redaguota Birželis 5, 2018 James_Fanatik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rebeka 670 Parašė Birželis 5, 2018 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose