Matteo_Denaro 10 Parašė Birželis 17, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Michail_Smirnov ✔ Koks tai pasiūlymas: Variklių varomas kūras ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad šiame serveryje būtų ne tik elektra varomas kūras, bet ir kaip - Dūjos , Benzinas bei Dizelinas ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Būtų tikroviškiau , o dabar tik elektra viskas ,net nervuoją kažkaip žiūrėt . ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Rowan_Arris Andrej_Valodeee 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daimonas_The 2 Parašė Birželis 17, 2015 tikrai už reikėtu tokių dalyku bei įranga būtų daug brangiau įdėti ir tikrai būtų įdomiau žaisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodeee 11 Parašė Birželis 17, 2015 Už,pritariu šiai idėjai,manau bus įgivendita. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kenshin_Yona 1.662 Parašė Birželis 17, 2015 Šitas serveris kaip aš suprantu yra švarusis, kad nenaudoti visokių hemikalų ir tt. Todėl ir yra elektra tai tavo įdėja nieko verta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 17, 2015 Aš irgi manau,kad už . Nes dabar biški pabodes bent jau man asmeniškai tą elektra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Birželis 17, 2015 Serveryje yra įdiegta elektra, tai kuras nemanau ar bus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Birželis 17, 2015 Uz,Kaskaip su elektra pabodo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Birželis 17, 2015 Uz,Kaskaip su elektra pabodo . Tai laikui einant bendzinas/dyzelinas/dujos taip pat pabos... Serveris žiūri į ateitį, iš jo pavadinimo galima spėti, kodėl serveryje yra įdėta elektra, o ne kitos degalų rūšys. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 17, 2015 Bet jūs ir neatidūs. Matote pavadinimą? Jis yra ,, GreenSide " išvertus iš anglų kalbos - žalioji pusė. Aš esu kategoriškai prieš. Jei būtų įvygdyta tokia įdėja, tai projekto pavadinimas netektų savo prasmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 17, 2015 Taip pat kaip tu užkursi kurą varikliu? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gintaras_Zagnum 17 Parašė Birželis 17, 2015 Prieš , nereikalinga, gerai ir elektra yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_White 19 Parašė Birželis 17, 2015 jo dar prie to pačio furistams pridėtu bačkas vežti kurui būtu tikroviškiau, o kuri tioa būtu perkan pasirinkti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Major_Payne 136 Parašė Birželis 17, 2015 Nežinau, žmonės, esat visai be nuovokos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tanki_Blue 7 Parašė Birželis 20, 2015 Argi jums neužtenką elektros,iš servero pavadinimo ir paveikslėlio sprendžiame ,kad serveris yra už gamtos saugojimą ir t.t tai nemanau kad yra reikalingas tas bendzinas,dujos . -PRIEŠ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Birželis 20, 2015 Koks skirtumas koks kuras, pasikeis tik užrašas ir fsio... Važinėjat su elektra pakeis užrašą į dyzeliną tai jau gerai bus ?! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renaldas_Behas 2 Parašė Birželis 21, 2015 Na gal ir įdomiau butu nes pvz: važiuoji su bendzinu bendzas baigęs persijungi ant dujų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grand_Royals 1 Parašė Birželis 22, 2015 Prieš, tada pavadinimas "GreenSide" bus nieko vertės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andre_Iggy 4 Parašė Birželis 22, 2015 Aš prieš. Nebent būtų taikomi "taršos" mokesčiai,o mašinos negalėtų pilnu pajėgumu išnaudoti galios,o su elektra galėtu daryti viską pilnai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ever_Never 180 Parašė Liepa 3, 2015 Ech.. Kaip iš pavadinimo galite suprasti, šis serveris yra ekologiškas. GreenSIDE - žalioji pusė. Kaip ir realybėje, kuo toliau - tuo labiau daugėja elektrinių automobilių. Tad, kad neteršt mūsų miestelių aplinkos, neatsilikti nuo naujovių bei puoselėti serverio pavadinimą - kuro tipų kitokių nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose