Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.8.7] Pasiūlymai serveriui #2

Gintaras_Valiuta

Rekomenduojamas pranešimas

– Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?:Gintaras_Valiuta
 Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1.Plėtimasis į Fort Carson

Žinau, kad sakysit kas čia per nesąmonė plėstis į dykumas, čia gi GreenSide. Bet man GreenSide pavadinimas asocijuojasi su ekologija, ne su žaluma. Bet gana gumą tempti ir pradėti dėstyti įdėją.

Fort Carson kaimelį pasirinkau dėl to, kad jis arčiausiai  Redcountry kaimelių teritorijos. Žinau, kad yra Angel Pane kaimelis, bet jis yra tolokai nuo kaimelių teritorijos. 

Fort Carson kaimelyje galėtų būti ankščiau minėta Elektrikų bazė, dešrainių pardavėjų ir plė*cenzūra*ų bazės, kurias paminėsiu vėliau.

Taip pat tame kaimelyje esantys namai būtų pardavinėjami ir juose eitų gyventi. Esančiuose moteliuose galėtų būti butai arba nuomojami kambariai, kuriuose būtų galima pavalgyti ir pasileisti muzikos.

Tame kamelyje esančią ligonine galima panaikinti arba ją būtų galima palikti ir padaryti kaip antrą ligoninę.

Jei paliktų ligoninę Fort Carson kaimelyje būtų galima rinktis, kurioje ligoninėje nori atsirasti po mirties. Šį dalyką būtų galima keisti bet kada.

2.Naujas neoficialus darbas - Dešrainių pardavėjai

Žinau, kad kituose serveriuose yra ledų pardavėjai. Tai čia būtų galima padaryti tą patį tik, kad dešrainių pardavėjus.

Norint dirbt dešrainių pardavėju užtektų turėti 0 xp ir reikėtų persirengti į darbinius drabužius

Dešrainių pardavėjų darbas būtų pardavinėti dešrainius. Už važinėjimą darbine tr. priemone darbuotojas gautų 15 eurų/min. Dešrainių pardavėjai turėtų bazėje pasišildyti dešrainius ir juos pakrauti į darbinį transportą. Vienu metu tr. priemonėje tilptų 15 dešrainių. Vienas dešrainis kainuotų 15 eurų ir jis atpildytų 30 procentų alkio. Visi sumokėti pinigai už dešrainius keliautų dešrainių pardavėjui. Dešrainių būtų galima nusipirkti tik tada jei Hot Dog tr. priemonėje sėdi darbuotojas.

Taip pat būtų galima nusipirkti dešrainių pardavėjų bazėj esančioje kavinėje.

Šis darbas neturėtų /dpasiekimai. Jo bazė galėtų būti prie Fort Carson esančio Clucki'n Bell vietoje arba Fort Carson kaimelyje King Ring vietoje. Jų darbinė tr.priemonė būtų Hot Dog, o jų skin 168 id

3.Naujas darbas be pakvietimo - Vagys

Vagių darbas būtų vogti buitinę techniką ir pinigų maišus iš namų. Būtų panaudotos nenaudojamos lūšnos esančios prie savivaldybės, 2 namai esantys Fort Carson kaimelyje, kelis Escobaro namus ir būtų galima paaukot:)  esančius prie taksistų bazės, kelias vilas pardavinėjamas serverio(vistiek niekas jų neperka)

Iš pradžių žaidėjui reikėtų įsilaužti į namus. Norint įsilaužti reikėtų turėti laužtuvą kurį būtų galima pasiimti bazėje. Tada jis galėtų imti baldus ar pinigų maišus ir krauti į furgoną. Į furgoną tilptų max 10 daiktų. Pripildžius furgoną daiktus reikėtų vežt į vieną iš trijų atsitiktiniu būdų parinktus sandėlius. Atlygis priklausytų nuo atvežtų daiktų kiekio ir vertės.

Tačiau, kur didesnis grobis, ten didesnis pavojus.

Treileriai neturėtų jokių saugos sistemų todėl galima ten ramiai vogti daiktus, bet reikėtų saugotis policijos. Treileriuose grobis būtų prasčiausias.

Namuose reikėtų sėlinti, kad neprižadint namo savininko(boto). Jei savininkas išgirsta žingsnius jis pabunda ir iškviečia policiją.

Vilose būtų kameros. Jei kameros pastebi plė*cenzūra*ą būna iškviesta policija. Todėl vilose reikėtų būti labai atsargiam. Vilose grobis geriausias.

Jei policininkui kyla įtarimas, kad furgone yra pavogto turto policininkas turi teisę patikrint vagį, jei policininkas randa pavogtų daiktų furgone PD turi dėt starų.

Namuose atsipildo daiktai per 10 min. Jei furgonas su daiktais sprogsta, daiktai būna grąžinami atgal į namus.

Darbinė tr. priemonė būtų Boxville(609 id), o skin 124 id

4. Interjeras šiūkšlininkams

Šiūkšlininkų bazėje būtų rūšiavimo cechas. Darbo eiga būtų tokia:

pajemi šiūkšlių maišą > iškrauni šiūkšles ant stalo > surūšiuoji atliekas > padedi perdirbinėjimui > pasijemi perdirbtas atliekas ir sudedi į dėžes 

5. Žmonių atgaivinimas

Dirbdamas medikuose pastebėjau, kad žaidėjai nedirbantys medikuose vagia iškvietimus atgaivindami žmones su vaistinėle, nors žaidėjas būna pasirinkęs laukti medikų pagalbos.

Jei žaidėjas būtų pasirinkęs laukti medikų pagalbos, jo kitas žaidėjas negalėtų atgaivinti su vaistinėle 3 minutes.


– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:1. Atsirastų daugiau vietos naujiems darbams, atsirastų daugiau nekilnojamo turto. 2. Dažnai pasitaiko, kad picerininkai į iškvietimus nereaguoja ir neatvažiuoja kai reikia tai dešrainių pardavėjai būtų išeitis. 3. Atsirastų daugiau veiklos serveryje taip pat būtų galima surinki dar daugiau /dpasiekimai 4. Daugiau veiklos šiūkšlininkam. 5 Nebeatiminėtų iškvietimų iš medikų
– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):

Fort Carson kaimelio vieta:

 

Spoiler

53fec9063a7d701ce36b7fbe8ef4ee54160.png

 

Hot Dog tr. priemonė

 

Spoiler

ffcc92e0ae170d7a12655887a6ea6b3f885.jpg

 

Boxville tr. priemonė 

 

Spoiler

d83a6b0a3d67c43c88b62244dbd5df0e337.jpg

 

168 id skin

 

Spoiler

6c829d464854b76ee9ddfd0ffa47afa9860.png

 

124 id skin

 

Spoiler

d6533954c29cf039cc957e570a2807fe238.jpg

Dar įdėjų parašiau

Štai ką prieš tai parašiau:

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Plėtimasis į Fort Carson (PRIEŠ)

Manau nereikėtų plėstis, visi 4 kaimeliai atrodo gražiai, su kaimeliu struktūra nieko nereikėtų keistis, bent jau šiuo metu. Viskas atrodo puikiai, kaimeliuose nei per daug objektų, nei per mažai. 

Naudas neoficialus darbas dešrainių pardavėjai (PRIEŠ)

Iš tiesų šis darbas būtų nereikalingas, kodėl? Nes žaidėjams yra begale būtų, kur galima pavalgyti (kioskai, picerija, užkandinės mažos ar kaip jos ten vadina).

Darbas tiesiog stovėtų ir iš jos nebūtų naudos, jau geriau neužsiimti beviltiška veikla, kur galima geriau įdėti kažko naudingo žaidėjams, serveriui.

Darbas be direktoriaus pakvietimo - Vagys (UŽ 50/50 PRIEŠ)

Iš tiesų ši įdėja gal ir nebloga, bet reikėtų truputį patobulinti, bet kaip dažnai sakau pagrindas sistemos yra. Geriau būtų, kad būtų nelegali veikla ir nebūtų įrašyta į /darbai sąrašą. Būtų veikla, kur būtų galima užsidirbti labai mažai (centus), veikla paįvairinti žaidimui. O gal ir nereikėtų šio dalyko, net nežinau.

Interjeras šiukšlininkams ()

Būtų labai geras dalykas, paįvairintų valytojų darbą, nes šiuo metu galima vežti šiukšles tik, o tai greitai nusibosta ir reikia įvairumo.

Žmonių atgaivinimas (PRIEŠ)

Labai būsių prieš šią įdėja, kodėl? Žaidėjas būdamas mirimo būsenoje , išsikviečia medikus, kad jį prikeltų. Labai gerai, kad gali pakelti betkoks medikas, kad ir jis nėra priėmęs iškvietimo, to žaidėjo, kuris yra iškvietęs. Pavyzdžiui 10:22 miršti ir medikas kitas priima iškvietimą, bet tas medikas sprogo, policija sulaikė, įkrito į vandenį, gali pakelti kitas medikas ir žaidėjui suteikti greitąją pagalbą ir šis dalykas, yra labai naudingas žaidėjams, kad gali greitai pakelti ir nereikia laukti, nes pavyzdžiui turi 500 dgl ir tave per tą laiką nužudo, o kai galėjo pakelti kitas medikas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.