Miami_Dream 10 Parašė Birželis 18, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Miami_Dream • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Zilvis_Chuwak • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Policijos Departamentui • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Direktorius tikrai daro nesamones . Vos įsėdau į mašiną,o jie manes laukė kol aš įsėsčiau į mašiną ir uždėtu man star. Įsėdau tik į mašiną nespėjau,net diržo užsidėti ir iškarto pribėgo Žilvis su Lee ir uždėjo pridėjo man star už tai,kad be diržo ir šviesu. Tai pagalvokite dabar logiškai ateina koks naujokas įsėda į mašiną pasedėt,nespėja,net diržo užsisegti pribėga Žilvis ir uždeda star už tai,kad be diržo ir be šviesu nors prieš 1 sekunde tik atsisėdo žmogus už vairo tai ar čia normalus direktorius yra jeigu tokį šūdą atsiprašant mąla. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: 1.0.0 Kiekvienas serverio direktorius privalo atsakyti už savo veiksmus; • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Įrodymai,kad katik prieš sekunde buvau atsisėdes į mašiną http://www.part.lt/img/553977e1b98967c704ab8a8ba5cdd9db732.png Direktorius turi laikytis tiek Direktoriu/Pavaduotojo kodekso tiek savo darbo taisyklių ir nedelioti free star,nes kam tada paaiškinkite man sukurtos darbo taisyklės," NEDĖTI FREE STAR " ? Jeigu direktorius pats taisykliu savo parašytu nesilaiko. http://www.part.lt/img/d8c2eac6a8774cc532a449fbd1ed309e334.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Birželis 18, 2015 Visu pirmą tu esi ne naujokas, antra dalykas tu jau buvai pradėjas važiuot pamatei mus ir vel sustojai. Irodymai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 18, 2015 Visu pirmą tu esi ne naujokas, antra dalykas tu jau buvai pradėjas važiuot pamatei mus ir vel sustojai. Irodymai Įmesk įrodymus kur tu matei,kad aš važiuoju . Įrodymu tai nėra,kad aš važiuoju mano variklis buvo išjungtas Variklio ,net nespėjau įjungti ,o tu man free star primetei. Oj negražu mazintis iš tokios situacijos ,oj negražu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Birželis 18, 2015 (redaguota) Nesinervuok, kad papeikimų rašyt nemoki, matosi, kad neturi ką veikt. Redaguota Birželis 18, 2015 Zilvis_Chuwak Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Miami_Dream 10 Parašė Birželis 18, 2015 Niekas nesinervuoja jeigu nedamatai . Būtų mašina užvesta būtų šviesos įjungtos ir kaip matai paskutinėje nuotraukoje iš karboko dūmai nepareina. Gražu drauge mielas pats prisigavai http://i.imgur.com/7bmZ42j.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Birželis 22, 2015 Čia kažkoks matau jūsų uždaras konfliktas vyksta kažkas dėl kažko vienas dėl kito. Direktorius nors ir žino visas taisykles kaip pridera, bet tuo pačiu turėtų būti lankstus, sumanus, o ne sausai visus įtarimus dėti už tai ką rodo lentelė. Aš realybėj va įsėdu į mašiną pasiėmęs lengvo vasariško Radlerio, parūkau, muzikos paklausau, ir einu namo. O čia žmogus iš bazės net nepajudėjo o jau kerpamas. Negerai Žilvi, negerai, o dar ir darbuotojams šalia rodai tokį pavyzdį. Santykius aiškinkites chate, skype, teamspeake, o ne neadekvačiais veiksmais žaidime. Skiriu direktoriui 1/3 įspėjimą, ne už tai kad blogas, ne kaip bausmę, o kaip užuominą, kad žmogus žmogui turi būti žmogus. Peace. Jeremy_Warning. Pukis_Balbou 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose