Madd_Lion 12 Parašė Sausis 25, 2015 Na taigi atkreipaiu dėmesį į verslus ir pamačiau, kad jie tikrai per daug geri, manau reikėtu sumažinti visų verslų pelną,a r bent padaryti jį į 10 ar 20min. nes kai kažkas turės verslą labai jau greit pinigai eis ir pasidarys neįdomu. Dėl mašinų, galėtu būti truputi didesnės mašinų kainos. SKAIČIAVIMAI: Verslas 34lt./1min. Per dieną: 48960e. Savaitę: 342720e. Mėnesį: 1517760e. Jei verslai tik tada kai būni on. (Žaidėjas žaidžia per dieną ~4h.) Diena: 8160 Savaitė: 57120 Mėnesį: 252960 IR ČIA DAR NE DIDŽIAUSIAS VERSLAS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 25, 2015 Viskas čia normaliai,verslai viskas norma Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry_Snow 255 Parašė Sausis 25, 2015 Tai koks tolkas tada investuoti +100k €, jei jis tau duotų 3-4€ į min ? Neatsipirktų visiškai, jei nesi toks aktyvus kaip kiti noliferiai. Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 25, 2015 Aš UŽ, tikrai manau būtų idomiau žaisti negu ten per 1mėnesi jau turi 200milu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Sausis 25, 2015 Sakyciau tos kainos ir taip labai dideles.Nebereikia nieko didint.Pries Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Lion 12 Parašė Sausis 25, 2015 (redaguota) Aš siūlau mažinti. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 27, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 25, 2015 Tikrai nesutinku , bizniiai vien keik kainuoja +50k . kiek laiko reikės tiek atsipirkti . Manau viskas čia tvarkoje , ekonomika gera . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaska_Gang 20 Parašė Sausis 25, 2015 Tai, kad viskas čia gerai, anksčiau ar vėliau visi turėsim dauug litų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 25, 2015 Visiškai prieš. Manau viskas kiptik yra padaryta tinkamai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 25, 2015 Iš vienos pusės sutinku su šiuo pasiūlymų iš kitos nesutinku. Sutinku, kadangi dabar galima labai greitai tapti milijonieriumi Nesutinku, kadangi tokiu būdų reikėtų mažinti investicijų sumas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Sausis 25, 2015 Mano manynumo viskas ok yra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 25, 2015 Aš prieš,mano manimu viskas čia yra gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 25, 2015 Prieš ir dabar viskas yra šauniai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Heittis 11 Parašė Sausis 25, 2015 Viskas čia normalu ... Tie kas turės verslus greitai milijonieriais per kelis acc taptų. PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nadia_Morgan 0 Parašė Sausis 25, 2015 PRIEŠ, manau to visiškai nereikia, nes dabar ir taip bus sunku užsidirbti pinigus, o čia yra gera proga juos investuoti ir užsidirbti, tad nemanau, kad derėtu tai daryti.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gazuotas_Piens 0 Parašė Sausis 27, 2015 Aš UŽ, tikrai manau būtų idomiau žaisti negu ten per 1mėnesi jau turi 200milu.. Per menesi 200milu, tu *cenzūra* gal durnas *cenzūra*??? 1milijona per menesi daugiausiai.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose