Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Ledas_Competiv

Ledas_Competiv

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ledas_Competiv

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : teko žaisti šiame projekte kelias savaites(tačiau intensyviai) dar prieš kelis metus, tačiau su šitu vartotoju prisiregistravau dar tiktais prieš savaitę(jeigu ne mažiau) ir planuoju pasilikti ilgesniam laikui.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 6 metus

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : greenside projektas jau nebuvo paslaptis lietuvos bendruominėje nuo tada kai jis atsidarė, visi žino didesnius lietuvos projektus, tarp jų - ir aš.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Mes neaugsime ir netobuliėsime jeigu sedėsime toje pačioje vietoje, tad po 4 metų žaidimo praitame projekte nusprendžiau išbandyti kažką naujo nuo visiški nulio.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip visas įvykdžiau, gal šiektiek klaidino kad kiekvieną kartą turėjai /apmokymai rašyti, galėjo tiesiog būti kažkoks textdraw.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Visus darbus be pakvietimo jau išdirbau, nuobodžiausias darbas buvo gamykloje, ypač pirmame lygyje kuomet tiesiog turi spaudinėti vieną mygtuką ir nieko nedaryti. Pelningiausias be išimščių - fermeriai, galbūt tuo pačiu ir įdomiausias.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Visiškai ne

Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Galbūt tik fūristų miestelyje(ten kur yra ginklų parduotuvė) reikėtų įdėti dar vieną dviračių pickupą, o taip tikrai pakankamai.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip, ir tikrai taip.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Taip, taip pat sureagavo labai greitai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :  Serveryje informacijos pakankamai, tačiau forume yra didelis informacijos stygius arba ją surasti yra labai sunku surasti.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? 

  • Visiškai atskirai shortcutas forumo temų/skilties naujokams kur viskas būtų aprašyta nuo A iki Z

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.