Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Daniel_Evans

Daniel_Evans

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje  Daniel_Evans

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Sakyčiau gana senai , jei neklystu pirmoji paskyra buvo sukurta 2016 metų pabaigoje.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo 2012 metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Tą dieną pamenu kaip šiandien , buvo eilinė diena , tam pačiam nuobodžiam serveryje (nereklamuosiu) ir draugas pasiūlė ateiti pabandyti čia , nes esą čia sistemos yra tokios kokių aš nebuvau matęs , žinoma galvojau ,kad nieko naujo nepamatysiu , bet klydau. Atėjūs čia netgi paprasčiausi mini darbai , jų sistemos išdirbtos taip puikiai jog nemanau ar kokiam nors projekte taip bus. Na taip ir pasirinkau , buvo daug pertraukų , nesenai praradau senąją paskyrą , pradedu viską iš naujo.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?  Manau ,kad paklausiau bandos jausmo , ėjau ten , kur žaidžia daugiausiai , nes atrodė kad ten bus geriausia , bet klydau , nes svarbiausia ne kiekybė o kokybė. O dėl pasirinkimo jau atsakiau.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Žinoma įvygdžiau , jokių sunkumų nesukėlė.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Per tuos metus teko dirbti jau viską , įdomiausi tai buvę DPD kurjeriai , dabartiniai fūristai bei mechanikai , na o pelningiausi - mano paskutiniai du paminėti.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne , radau be problemų.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? Žinoma ,kad ne. Tiek metų praleista GTA SA žemėlapyje , nemanau ar jos dažnai gali prireikti.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Per tuos metus visko buvo , bet su šia paskyra neteko.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Žinoma , tai puikus dalykas , o rasti tai nesunku.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? Taip , kartais naudoju , pasiklausdamas elementarių klausimų , kadangi su šia paskyra esu mažai patyręs , reikia kol kas dirbti darbus be pakvietimo , todėl apie juos ir klausiu.

Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? Teko , frakcijų darbuotojai reaguoja žaibiškai.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti Informacija perteikiama pakankamai aiškiai todėl nemanau ,kad tai gali sudaryti kam nors kokių bėdų.

Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Net nežinau , mano nuomone ir taip viskas dabar yra puiku.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.