Ponas_Olandas 47 Parašė Birželis 20, 2015 DIREKTORIŲ PEIKIMO ŠABLONAS, (2015.01.28) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ponas_Olandas • Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?: Taksi • Už ką šis direktorius yra peikiamas ?: Jis yra peikimas jog apgaudinėja ir pardavinėja serverio turtus. • Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?: Apgaudinėjimas • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas : Įrodymai skype, bet manau, kad jis yra DP skype chat,tad Marko atpažins jo skype, jei netikit tikrinkit logus. White_Wilson Rekt_Supreme Nor_Noras 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Birželis 20, 2015 Wow sw, draugas darė man gerą darbą, rašė jis, tokius reikalus per TS gali su manim kalbėt o ne tikėt kas ką tau rašo, aš būsiu tavo draugas, atsisėsiu prie tavo pc prirašinėsiu ir tu tikėsi? protelis. Ne mano bėdos kad apsikvailini, tokius dalykus jei ir tariuos tai pokalbiu, o ne susirašinėjimais. Plius kiek žinau draudžiama mainyti serverio daiktus į real valiutą, o tai dar vienas pliusas kad tokių dalykų susirašinėjimais neaptarinėčiau. Be to, jei ir tai rašyta būtų mano ranka - ne draugo, direktorius prie ko čia? Aron_Brook Andy_Sandy #Vidas 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Birželis 20, 2015 Tuo metu sėdėjau pas Mantą (draugas) sėdėjau prie pc, žinojau šio žmogaus skype ir žinojau kad siunčia kreditus, pradėįom susirašinėt dėl Verones, kad jam kreditus siųstu, galvojau Verone atsilygins, o jis net nežino, negerai aišku padariau, bet nemanau kad už tokius dalykus turėtumėt bausti jį.. Verone kaip sakė, kad direktorių kodeksą vos ne atmintinai iškalęs, ir tokių dalykų pats nu nerašytų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Birželis 22, 2015 Direktorius nušalintas nuo pareigų už serverio taisyklių pažeidinėjimą (Draudžiama pardavinėti serverio turtą/valiutą už real litus), o čia dar ir atviras apgaudinėjimas. Ir dar viena auksinė nerašyta taisyklė "kad ir kam duodi prisijungti prie savo acc - šeimininkas atsako už savo accountų veiksmus, net jeigu jį tuo metu valdo ne jis". Gal ir tiesa ta, kad ne Veronė taip darė, jis buvo geras direktorius, man patiko jo taxi firma, ir kaip žmogus visad atrodė doras, normalus, visuomet besistengiantis paprotinti tuos kurie eina šunkeliais. Tačiau įrodymai yra įrodymai, o kontra-įrodymu kad yra ne taip kaip čia parodyta - nei kvapo, tad ir diskusijos bereikšmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose