Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pirmas ir paskutinis susipažinimas su Andy_Vacho (Anskis_Božė/Andrius_Foka)

Andy_Sandy

Rekomenduojamas pranešimas

TRUMPAI

Sveiki, kas manęs dar nepažįstate. Esu Andrius, nesenai sukako 19 metų. Gyvenime labiausiai traukia automobiliai ir muzika. Manau, kaip ir daugelį vaikinų. Tik skiriuosi tuom, kad gilinuosi į šias dvi temas nerealiai daug. Šiuo metu esu dviejų klubų (Kaune ir Vilniuje) rezidentas, garsistas bei vadybininkas vienoje iš geriausių Lietuvoje koncertinėje įmonėje.

VAIKYSTĖ

Mano vaikystės prisiminimai prasidėjo nuo maždaug penkerių metų. Kuomet pradėjo ginčytis mano tėvai. Tėčio dažnai nebūdavo namie, mama stengėsi išlaikyti šeimą, sesė sunkiai sirgo, mokyklos nelankė, na, o aš, turbūt vienintelis buvau linksmiausias ir laimingiausias šeimoje. Staiga mano sesei suprastėjo labai sveikata. Ją pagulde į ligonine. Kai man buvo šešeri, mano tėvai išsiskyrė. Puikiai atsimenu kiekviena minutę trukusia tuo metu namuose. Iki šiol negaliu to užmiršti. Kai man sukako septyneri, mano sesė netikėtai mirė. Nors ir auglys buvo išoperuotas, organizmas neatlaikė. 
Per ilgus ir sunkius teismus, likau gyventi su mama. Tėtis toliau užsieminėjo neaišku kuom.
Bėgant laikui, pradėjau save realizuoti žaidimuose. Tas pats SA-MP, LFS, CS 1,6. Visi to meto populiarus internetiniai žaidimai.

PAAUGLYSTĖ

Kai man sukako dvyliką metų, pradėjau stipriai žaisti LFS. Ten susipažinau su tokiu Mantu. Jis buvo už mane gerais 3-4 metais vyresnis. Tuo metu pradėjo kurtis vienos pirmųjų internetinių radijų ir jis man pasiūlė pabandyti vesti laidas. Pamokino kaip kas veikia ir pirmasis išėjimas buvo gruodžio 18 dieną. Žinoma labai bijojau, bet buvo kaip buvo. Mane tai kabino. Pradėjau tobulėti ir dirbti daugelyje internetinių radijų. Viena po kitos mane kvietesi dirbti, tik vienintelė radiją manęs nenorėjo, nes jie buvo geriausi. Man tai buvo didelė motivacija. Šiaip ne taip, po gerų pusantrų metų darbo, aš ten patekau, nes atitikau jų prioritetus. Buvome vieni geriausių. Visa tai truko apie 3-4 metus.

KARJERA

Kai man sukako penkiolika, Kėdainiuose pradėjo kurtis idealistų ir savanorių radija CENTROFM. Surizikavau į ją patekti ir patekau. Buvau pirmasis prabilęs internetu visam miestui, ir pirmasis prabilęs visam miestui 106.1 MHz dažniu Kėdainiuose. Kuris aprėpė 30KM aplink Kėdainius. Po metu laiko susiklostė tokia situacija, kad turėjau rinktis gyventi gatvėje arba kažką daryti. Pasirinkau savarankiška gyvenimą ir išvykau į Kauną baigti mokslus ir gyventi. Pirmus mėnesius gyvenau iš 200 eurų. Buvo be galo sunku. Bet tada įsidarbinau į Kauno radijo stotį TAU 102,9Mhz. Padirbau ten puse metų, ir paspirtas mažo atlyginimo ir valdžios nepasitikėjimu savo vedėjais palikau šią radijo stotį. Tuo metu radijos direktorius kontaktavo su mano dabartinės darbovietės direktoriumi, ir taip mane priiemė į renginių organizavimo įmonę. Per pirmąjį savo darbo mėnesį uždirbau 2800 eur. Man tai buvo nerealu. Galėjau sau leisti daugiau pramogų, įsigyti teisęs, nusipirkti automobilį, susirasti naują gyvenamą vietą..
Su laiku pradėjau tobulėti, pradėjau kurti savo muziką, vis labiau pradėjau gilinti žinias į diskžokėjaus specialybę. Išmokau dirbti su įvairiais mikrofonais, dinaminiais, kondensatoriniais, pieštukiniais, instrumentiniais ir kitais. Pradėjau skirti jų veikimo principus, kaip jie ir kur jie turėtų būti panaudoti. 
Kuo daugiau renginių turėdavau, tuo daugiau patirties naujos įgydavau. Kuo daugiau išmokdavau, tuo didesnis mano atlyginimas buvo. Prisikaupe kontaktai pasikeitė į mano klientų kontaktus, kurie mane samdydavo vestuvėms, išleistuvėms, gimtadieniams, pokyliams, seminarams, koncertams ir kitokio tipo renginiams. Taip pradėjau dirbti ne tik per visą Kauną ir jo rajoną, bet ir per visą Lietuvą bei Europą. 

Kaip man pasakė amžinatelsi sena draugė - "Svarbiausia tu nepasidavei. Stengeisi, siekei, dirbai ir tai pasiekei. Gyvenimas yra nuostabus ir geras, tik reikia mokėti tai išnaudoti. Išnaudok savo gyvenimą maksimaliai svajonėms, siekiams, meilei"

 

 

Esu kaip visi jūs. 

Siekite savo svajonių.

Išnaudokite savo gyvenimą maksimaliai.

Mylėkite save ir kitus.

Niekada nenuleiskite rankų nuo to, ką darote.

 

 

 

 

 

Jūs visi nuostabūs.

Tik ne visi tai suprantate dar.

 

 

 

Iškilusius klausimus, ar betkokias diskusijas keliame į komentarus. Asmeninius klausimus į AŽ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    6 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Kevin_Yang  Svečias  Beniux_Subas  Griffin_Lorenzas  Kimba_Marcius  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.