Andy_Sandy 71 Parašė Birželis 21, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Anskis_Bože Jūsų vardas realiame gyvenime: Andrius Kiek jums metų?: Dabar man 15 metų, greitu metu bus 16. Iš kokio miesto esate?: Esu iš lietuvos centro - Kėdainių. Jūsų charakterio savybės: Nemėgstu pasikėlusių žmonių, mėgstu erzint kitus dėl menkniekiu. Kartais greitai įsižeidžiu arba supykstu, daug kas priklauso nuo supančios aplinkos ir nuotaikos. Mėgstu bendrauti su žmonėmis jeigu jie mėgsta bendrauti. Nekenčiu tokių, kurie mėgsta girtis visokiais dalykais, bet realiai nėra pripažinti. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai?: Kaip ir daugumai čia esančiu manau pomėgis yra krepšinis, kompiuteriniai žaidimai ir bent jau man internetinių radijų vedimas. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės?: Parašiau ankstesniame gyvenime. Jūsų nuotrauka (būtina): Tyy_Pitt Jacob_Barchell Tunex_Smith 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renaldas_Behas 2 Parašė Birželis 22, 2015 Sveikas, sėkmės žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Don'Аlvarez 2 Parašė Birželis 22, 2015 Sveikas,malonu su tavimi susipažinti,sekmės, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Naktinis_Tiuninginis 31 Parašė Liepa 1, 2015 Sveikas Andriau, malonu. Spaudžiu dešinę už krepšinį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andy_Sandy 71 Parašė Liepa 2, 2015 Sveiki, dėkoju, jūms taip pat sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Liepa 3, 2015 Sveikas, malonu manau tikrai sutarsim sėkmės tau čia ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Liepa 3, 2015 Labas mano drauge, sėkmės tau projekte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andy_Sandy 71 Parašė Liepa 4, 2015 Sveiki. Jūms taip pat. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Liepa 7, 2015 Sveikas,malonu,kad prisistatei sėkmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Liepa 12, 2015 Tema nebėra aktyvi, todėl rakinu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose