Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiulymai serveriui!

Tousaint_Haddlow

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal Crawford.

✔ Koks tai pasiūlymas: 

 

Darbdaviai.

 

1. Darbdaviai nesumoką algų jeigu pvž: Nebūni prisijungęs šeštadieni 19:00 - 20:00. Prisijungi sekmadieni pamatai darbdavi prisijungusi paprašai algos ir jis tau atsako per vėlu algas jau išmokėjau. Taigi kad visi projekto žaidėjai gautu algas manau reiktu padaryti banko saskaitas, į kurias darbdaviai galėtu pervesti algas , patiems darbdaviams būtu lengviau , nereikėtu kiekvienam asmeniškai perduoti alga. Tiesiog pervestu į banką.

Būtu manau realus dalykas dėl tu banko saskaitų , kiekvienas projekto žaidėjas turėtu banko saskaita kaip tik įsidarbintu. Įsidarbinusiam automatiškai atsidarytu saskaitą . manau čia yra didelis +

 

Matuokliai.

 

Manau daugeliui pabodo tą sena sistema kuri būna daugelyje projektų. Pro kurią pravažiuoji ir tau automatiškai nuskaito pinigus. Turiu unikalesnį pasiūlymą. Tai būtų:

Kai pravažiuoji matuoklį su transporto priemonę ir jūs viršijote greitį, jums automatiškai užsidėtu vienas baudos balas. Gaudamas baudos balą jūs turite nuvykti į policijos komisariatą ir ten susimokėti už viršytą greitį. O jeigu nusprendėte nemokėti baudos, tai surinkus 10 balų, jums bus automatiškai uždrausta važiuoti su transporto priemonę ir prarastumėte teises. Dėl šios idėjos pamažėtu tikrai kelių eismo pažeidėjų.

 

 

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Pagyvintu žaidimą.

✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kad viskas panašiai ir yra, kaip Tu rašai :D Dėl darbdavių, tai čia jau jų reikalas, kada ir kaip jie moka atlyginimus, o dėl matuoklių - nuskaito pinigus ir uždeda balus, tik jeigu viršiji greitį turėdamas įtarimo. Tema rakinama.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.